Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

solídny bizarný neoprimitivistický trash. odporúčam sledovať na drogách, posilní to dojem. je možné že keby som chcel zhliadnuť priveľa dielov naraz, vystrelí mi to mozog. ak chcete väčšie a bizarnejšie umčo, skúste duck tv, toto je príliš pop, ale rozhodne to má svoju dávku WTF momentov, ktoré vás prinútia prehodnotiť váš postoj k realite a fungovaniu sveta. keď už raz zistíte, že na pripojenie vagóna k vlakovej súprave je najlepšia stužka, život začne byť gombička. viete ako. roztomilo blbučký český dabing je čerešnička na torte a robí značnú časť dojmu. 3D vole. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Klasické disneyovské postavy jako Myšák Mickey, Kačer Donald nebo Goofy tady co do úcty k původním kresleným filmům dostávají dost na prdel, ale Disney si prostě potřebuje vychovávat nové publikum. Eticky ne úplně čistá záležitost. Leckdo by to mohl označit za vymývání mozků a já bych možná uznale pokyvoval, fakt ale je, že děti to zabaví a nějaký ten vzdělávací motiv tu je – k čemu se dají použít různé nástroje, přemýšlení nad problémy atd. Animace je sice v duchu 3D, je ale poměrně prostá, což je nejspíš dáno zaměřením na cílovou skupinu. A koneckonců, když nechcete, mikinu s Mickeym těm capartům nakonec kupovat nemusíte – je to na vás. (1 362.) ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Každé ráno jsem vzbuzen výkřiky ,,mámo, táto, támo, myš! Kaši ci, kašíí. A bonbo. Bombóoo" (Chvilka pauzy na přemýšlení o tom, které další potřeby se naléhavě hlásí o pozornost). ,,Mykýýý, Mykýho chlubík, Jo? Jo? Jo!" Takže se nevychcaný, s ranní erekcí a mordou, ve které se rozpouští i kvalitní kartáčky od herbadentu, dobývám do lenivého kompu, abych ,,už, ale už, tátoó, tátííí, táto, chlupík!!!" vypustil na světlo Bóžy mizerně animovanou, jednobrdózní píčovinu, která dětem vyhlodává do mozečků stejné díry, jako salva mrtviček těm na opačném konci spektra žití. S příběhy kreténů z klubu prokletých vstáváme, obědváme, večeříme, uleháme.... když přemýšlím, čím přitáhnout prapodivný šroubek u zásuvky, napadá mi, že pro rozřešení zavolám Myška věc.... jakmile zaslechnu ,,televize prima uvádí", chytají mě žaludeční křeče..... včera v tramvaji upadl nějakému harantovi cumel, já jej bryskně zvedl a vložil zpět do upatlané ručičky. Maminka onoho prďoly využila momentu k bleskové výchově, řkouc ,,a jak se říká, Pavlíčku? No? Kouzelné slůvko?" Moula plácl něco jako ,,keďuji", ovšem já se zamračil velice. Kouzelná slůvka přece jsou Myška, muška, Mickey Mouse! No do tyče (aby děti neomdlely). Přínos Myckeyho blbíku v podobě návodných rad dětem, jak počítat, rozeznávat barvy, tvary, nebo třeba nemoci a novotvary, naprosto přebíjí fakt, že jde o nehoráznou likvidačku všech rodičů, co nejsou na heroinu. Jedna hvězda za to, že Disneyho zmrdík nemá ještě delší stopáž. ()

duch 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím se mi tento seriál začíná čím dál tím více líbit. Věta: ,,Hej ouško:" u mě doslova zdomácněla a vracejí se mi při ní vzpomínky na bezvadný tábor, na kterém jsme tento seriál párkrát zhlédli. A osobně si myslí, že rozvíjení tvořivosti u malých dětí je potřebné a může k tomu pomoci i rozverný myšák a jeho přátelé. Jednu hvězdičku strhávám na kačera Donalda, který se stále nenaučil mluvit tak, aby mu bylo rozumět (co pak musí říkat malé děti...). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S trojrozmernými počítačovými animáciami pre mňa všetky známe postavičky od Walta Disneyho - Mickey, Donald, Minnie, Goofy, Daisy a aj Pluto, stratili svoje kúzlo. Toto je ako keby som sa pozeral na demo nejakej infantilnej, detskej video hry. Je to veselé, poučné, farebné... pre tých najmenších divákov zrejme úplne vyhovujúce. Ale mne sa strátka tento typ animácie vôbec nepáči, zvlášť v spojení s disneyovskou klasikou. Takže túto televíznu "Klubovňu Mickeyho Mousa" už asi viac krát nenavštívim. * ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama