Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

matthew.17 odpad!

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som bol odchovaný na šmolkoch, spidermanovy, princeznej sissi, xene, fantaghiro, malej morskej víle, káčerove... lebo keby som sa narodil neskôr a dožil som sa tohto, fakt neviem čo by zo mňa bolo. dnešná generácia hlúpne a nečudujme sa, keď takéto programy s nimi zachádzajú ako s debilmi. Toto je maximálne pre deti od jasličiek po prvý deň v škôlke. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

S Mickeyho Klubíkom je to tak, že sami od seba si to nikto nepozrie ... myslím tých odrastených jedincov. Dôvod je jasný. Pretože všetko čo sa tam deje ovládate, a samozrejme všetko čo sa tam deje je pre vás/nás hlúpe. Ale kvôli svojim ratolestiam o ôsmej ráno vstanete a pozeráte to s nimi aj napriek tomu utrpeniu čo vám to spôsobuje (a to nehovorí o českom dabingu ktorý je naprosto hrozný !). Nepopieram že niektoré časti ma bavili, ale niektoré sú tak výsostne hlúpe že moja tvár sa zafarbí do červena a chrlím jednu uštipačnú poznámku za druhou, a ani vulgarizmy nie sú výnimkou. Pre deti je to fajn, niečomu sa určite priučia, len tvorcovia by sa mali zamyslieť nad používaním Myškanástroja nad každou prkotinou :) ()

Reklama

SaimonG odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nevyužitý potenciál. Dítě to sice baví a umí díky tomu volat "hej ouško" ale taky pořád opakuje "fuj" od kačera. S porovnání s jinými pohádkami pro nejmenší (Káťa a Škubánek, Chaloupka na vršku, Štěňátko od Millera atd..) je tato americká představa idylického dětského klubíku, kde postava s hlasem kastráta všechno umí a ostatní jsou k ničemu, hodně ubohá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S trojrozmernými počítačovými animáciami pre mňa všetky známe postavičky od Walta Disneyho - Mickey, Donald, Minnie, Goofy, Daisy a aj Pluto, stratili svoje kúzlo. Toto je ako keby som sa pozeral na demo nejakej infantilnej, detskej video hry. Je to veselé, poučné, farebné... pre tých najmenších divákov zrejme úplne vyhovujúce. Ale mne sa strátka tento typ animácie vôbec nepáči, zvlášť v spojení s disneyovskou klasikou. Takže túto televíznu "Klubovňu Mickeyho Mousa" už asi viac krát nenavštívim. * ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Každé ráno jsem vzbuzen výkřiky ,,mámo, táto, támo, myš! Kaši ci, kašíí. A bonbo. Bombóoo" (Chvilka pauzy na přemýšlení o tom, které další potřeby se naléhavě hlásí o pozornost). ,,Mykýýý, Mykýho chlubík, Jo? Jo? Jo!" Takže se nevychcaný, s ranní erekcí a mordou, ve které se rozpouští i kvalitní kartáčky od herbadentu, dobývám do lenivého kompu, abych ,,už, ale už, tátoó, tátííí, táto, chlupík!!!" vypustil na světlo Bóžy mizerně animovanou, jednobrdózní píčovinu, která dětem vyhlodává do mozečků stejné díry, jako salva mrtviček těm na opačném konci spektra žití. S příběhy kreténů z klubu prokletých vstáváme, obědváme, večeříme, uleháme.... když přemýšlím, čím přitáhnout prapodivný šroubek u zásuvky, napadá mi, že pro rozřešení zavolám Myška věc.... jakmile zaslechnu ,,televize prima uvádí", chytají mě žaludeční křeče..... včera v tramvaji upadl nějakému harantovi cumel, já jej bryskně zvedl a vložil zpět do upatlané ručičky. Maminka onoho prďoly využila momentu k bleskové výchově, řkouc ,,a jak se říká, Pavlíčku? No? Kouzelné slůvko?" Moula plácl něco jako ,,keďuji", ovšem já se zamračil velice. Kouzelná slůvka přece jsou Myška, muška, Mickey Mouse! No do tyče (aby děti neomdlely). Přínos Myckeyho blbíku v podobě návodných rad dětem, jak počítat, rozeznávat barvy, tvary, nebo třeba nemoci a novotvary, naprosto přebíjí fakt, že jde o nehoráznou likvidačku všech rodičů, co nejsou na heroinu. Jedna hvězda za to, že Disneyho zmrdík nemá ještě delší stopáž. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno