Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Botched je neuvěřitelná taškařice, která vyzní možná i jako groteska. Film má tak neuvěřitelně špatný děj, že si člověk řekne že to je naschvál. Výborně jsem se bavil a to díky svéráznému humoru kterej se fakt trefil do mého vkusu. Vrah byl děsnej vůl a měl jsem z něho prd*l. Dorff byl asi nejnormálnější postava ostatní se chovaly jak největší hovada světa. Hlavně postava Borise, to byl děsnej idiot. Jen škoda že moje nejoblíbenější postava zloděje zemřela prakticky tuším jako 2. Nicméně dokonale jsem se bavil hudba při honičkách byla geniální. A já prostě nemůžu dát mín než 5*. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totalne ujetej val odehravajici se v rusku. V tomhle filmu nejde nic brat vazne a proto je to proste ulet na N-tou. Takze pokud mate radi ulety z kterych vam hlava nebere tak smele dotoho Alfa-samci. PS: past, kdy se ze zeme vyjedou ostny a rozsviti se barevna blikajici svetla a zacne hrat 80´s disko rulez. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu řekla sestra :"Byla to bajka". A já se ptám :"Co to vlastně bylo?" -komedie? Ne, protože jsem se ani jednou nezasmál ! -horror? V žádném případě, až na trochu krve, to s horrorem nemělo nic společného ! -krimi? Možná první 3 minuty ! -thiller? Za thriller považuji film, kde je napětí! To zde chybí ! Film je vhodný na takové dopoledne na Nově. Větší paskvil jsem prostě neviděl a film je vyloženě ztrátou času! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak to byla fakt megaprdel. Naprosto ujetá blbost u které se prostě musíte smát absurditě všeho. Smál jsem se rytířovi, fandil Borisovi a ze všeho nejvíc bych chtěl šukat Jaime Murray. Pokud nemáte rádi absurdní filmy, vůbec na to nekoukejte. Pokud vám občas nějaká blbina nevadí, tak vás 100 minut ve společnosti alfa mana Borise obviněného z kanibalismu a homosexuálního znásilňování jistě potěší, tak jako mě. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Diamanty se kutálejí po ulici a Ritchie tuší, že tenhle kšeft se tak trochu podělal. Poslední šance jak si zachránit krk je šlohnout vzácný kříž. Loupež proběhla v pořádku, až na dva malé detaily mrtvolu a 13. patro......Co já NATO? Černočerná komedie (spoléhající spíše na vtipné hlášky než krev) jíž kraluje sněhobílá kráska Jaimi Murry (pokud se Vám líbí doporučiji vzhledově velice podobnou Stoyu :-), potrhlý sekuriťák a jeden z nejdivnější zabijáků jenž dokáže překvapit originální likvidací, lidí na porážku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)
  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama