Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film "Punk´s not dead" (Punk není mrtvý) vás k 30. výročí vzniku punk rocku zavede do upocených undergroundových klubů, nahrávacích studíí, na venkovní parties, ale i do nákupních center a na stadionové koncerty, kde punková hudba i kultura dále vzkvétá. Třicet let poté, co skupiny jako Ramones nebo Sex Pistols neslavně šokovaly systém svou tvorbou, rychlou a vše měnící hudbou, přitahuje nejdéle fungující punková skupina v historii doposud největší davy "pop-punkových" fanoušků. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

S.i.d.

S.i.d. (hodnocení, recenze)

nemohl byste mi nekdo prosim poslat titulky nebo rict kde je muzu stahnout.nikde je nemuzu najit...

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Hovno,hovno,hovno,hovno vy co řikáte že je punk is dead tak jenom provokujete čůráčci! Punk nikdy nebyl mrtvej,vždycky se držel na hudební scéně a nikdy neklesnul dementi! Vy co tady píšete punk is dead tak víte o tom hovno a ani se o to nezajímáte kreténi,radši si zajděte na přihřátou diskošku a tancujte s těma zateplenejma buzerantskejma šamponama co si to strkaj do díry-ZMRDI!!!! PUNK NEVER DIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

deamon

deamon (hodnocení, recenze)

jo? a podle čeho je podle tebe punk mrtvej??? to by mě teda zajímalo

UncleBen

UncleBen (hodnocení, recenze)

Relativito : Byl jsi někdy na nějakém koncertě ? Co třeba Exploited ?? Typická srágora pro emáky,  že ?? :-))))

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Zas jeden z nespočtu tvých dementních názorů, Ajnštajne. Že ses s něčím nesetkal tváří v tvář ještě neznamená, že to neexistuje. Nejspíš ti to nic neřekne, ale existuje pojem "underground" - ten "pravý" punk stále žije a žije podle něj spousta pankáčů, jen je asi těžko uvidíš na titulní stránce tvého oblíbeného časopisu pro týnejdžry.

deamon

deamon (hodnocení, recenze)

jak může někdo říct punk is dead.... nechápu, asi si spad z jiný planety ne? punk je stále v plném proudu jen tak pro představu např. kapely v čr: N.V.Ú., E!E, Punk Floid, atd.... jinak koukni na www.bandzone.cz :D lol punk is dead to je teda nářez...

E=mc2

E=mc2 (hodnocení, recenze)

punk ako taky uz neexistuje. je to len moda Emacov a dospievajucich deti nie myslienkovy prud, styl zivota a osobny nazor na spolocnost, proste len dalsi armani

Dement

Dement (hodnocení, recenze)

Kecy, punk je nesmrtelnej a na tohle se tesim..Henry v Black Flag to daval jako nikdo..

Reklama

Reklama