Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že tohle asi nejlepší z posledních Seagalovek, co jsem viděl. Hned úvodní intro je hodně stylizující. Pak se to sice zhoupne do nezáživnýho průměru, plnýho emocionálních a vztahových klišé. Pořád je to ale průměr, což jsme u Stevena už dlouho neviděli. Zase tu moc kecá, málo láme ruce. Ale když už se do toho pustí, tak to na jeho váhu nevypadá špatně. Navíc tu má pár hodně dobrých hlášek, které připomněly jeho starší kousky. Dojem z filmu ještě vylepší poslední přestřelka na hřbitově, která alespoň mě hodně potěšila. Je akční, se spoustou dobrých zpomalovaček a bez nějakých kiksů. Stevene, víc takových a lepších na stará kolena. -"What, do you need another favor?" -"No, I need my balls scratched. Can you help me?" a kvalitní na konec -"You're cremated now, motherfucker." ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Segal je prostě mistr japonských bojových umění, ať chcete nebo ne. Jen se chlapec už víc jak před deseti lety přeorientoval z karate na sumo. Sice věřím tomu, že je ten zmetek pořád rychlej v postřehu, ale rozhodně ne tak rychlej. To je ale jedno, film není realita. Jenže on je u toho tak směšnej, že to ani není možný. No ale film to byl dokoukatelný, Stevenova role zaváněla záporákem (i když toho si vystřihnul až v Machetem). Klišé nad klišé, stupidita nad směšností, ale akce solidně céčková. ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Tento Seagalův nový film mě moc nesedl. Je tam pár dobrých momentů, kde Steven bojuje, ale když střílí tak je to o ničem a bolí z toho oči. Ještě, že kamera aspoň při těch soubojích neuhýbala. Jinak děj a scénář je trochu zmatený, jak to koneckonců u posledních Stevenových filmů bývalo zvykem. Škoda, že film nepřínáší více akcí, zvláště toho kecání je tam zbytečně moc na to, aby film dokázal více zaujmout. Ale někdy jsem se docela pobavil, např.: Když padla slova na Stevenovo přirození. A jako vždy se tradičně bavím u přebalů na dvd a kazety - tady taky není současný Steven :-D, ale jen jeho kopie před cca 15 lety. Slabé, Zákon ulice se mi líbil víc - 40%. Jen takový dodatek - Steven pořád umí lámat ruky a s rychlostí dokáže odzbrojit nejednoho parchanta - takže bych ho určitě nechtěl potkat na ulici, když je pěkně namíchnutý. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Spokojenost. Nejlepší film od Lovce policajtů. Steven Seagal je konečně v akčních scénách vidět celý a je jasně patrné jak a kdy dává své aikidovské údery. Akce je "bohatá", střelba kvalitní i napříč rozpočtu a celkově je film pěkně se tvářící béčko. Sice se příběhově opět nejedná o nic převratného, ale minimálně proměna hlavního hrdiny udiví. Steven už nehraje drsné klaďase a správňáky z let devadesátých. Jiná doba potřebuje jiného hrdinu. Není zásadový, není čestný a není slušný. Seagal hláškuje, vraždí za peníze a užívá si na plné obrátky. Není to už ono, ale je to dost možná jediný způsob, jak udržet akční ikonu alespoň ve hře. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

žeru segalovky poslední dobou,příčina má vždycky následek,následek má vždycky příčinu,tento film nádhérně dokazuje to,že příčina nevede k následku a následek nevede k příčině.slaboduchá akční píčovinka,ve které steven sem tam teda dokáže rozdat úder,už vůbec se bohužel nedokáže vyhrabat z bláta sračkovitého vychvalování sama sebe,ve filmech,které smrdí blbostí,už když si je koupíte.hele stevene,natočíme film,ty budeš hustej,děj blbej,ostatní herci ještě blbější, a neboj na dvd na tom trhnem a natočíme další blbost,lidi,tohle je odporný,o 4 % míň než nico?????se normálně vodpalte. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Pracovní název: Marker. (Stocki)
  • Scéna, ve které Matt (Steven Seagal) zapálí projektilem zápalky, je reálná. Dokonce sám Steven Seagal tento malý trik prý dokáže, ostatně se ho rozhodl předvést již v pořadu Steven Seagal – Muž zákona (od r. 2009). Zde se mu zapálení ovšem nepovedlo, jelikož došlo k odstřelení hlavičky zápalky. Vzhledem k tomu, že pořad není o zapalování zápalek, pokus se uskutečnil pouze jednou a bez přípravy. (darebak)

Reklama

Reklama