Reklama

Reklama

Steven Seagal - Muž zákona

(pořad)
  • Česko Steven Seagal: Stražce zákona (více)
Reality-TV / Krimi
USA, 2009, 19x30 min

Steven Seagal se vydává společně s policejním sborem do ulic města New Orleans v Louisianě, kam půjde hledat skutečné kriminálníky. V pořadu tak budou vidět bojové dovednosti akčního herce Stevena Seagala v reálném boji. Tvůrci dají také nahlédnout do hercova soukromí. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Steven tak dlouho hrál klaďasy, policajty, bejvalý policajty, válečný veterány a bůhví koho ještě, až si nakonec vsugeroval, že je opravdu policajt :-D No budiž. Na jednu stranu docela sranda, na druhou stranu nechutná Stevenova sebepropagace ("někdo, kdo studoval bojová umění tak dlouho jako já... " atd.) v pořadu, kterýmu se nedá uvěřit. Nechci se Stevena dotknout (obrazně ani doslova), respektive jeho (nad)váhy, ale proč zrovna ta "jeho" jednotka měla SUV a ne normální policejní auto? :D ()

Danoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Pozrel som si prvý diel a zrejme si z recesie pozriem aj ďalšie. Kto si vyhľadá moje staršie hodnotenia Seagalových filmov uvidí, že nie som proti nemu nijako vysadený, ale toto je neuveriteľná sebamasturbačná hovadina, neviem za čo tam dať vôbec jednu hviezdičku. Videl som skoro všetky Norrisove filmy včítane Walkera, ale toľko kultu osobnosti ako v tomto "dokumente" tam rozhodne nebolo. Odhliadnuc od toho, že sa vďaka jeho gigantickej hmotnosti okolo neho začalo vytvárať gravitačné pole, tak to bolo 20 minút tupého mlenia pantom a hlášok ako "Keď som študoval bojové umenia..." "Ak chcete byť špičkový strelec ako ja..." alebo "Poznám kedy chce zločinec utiecť, kto študoval bojové umenia tak dlho ako ja to tiež pozná..." a samozrejme "Zenove dýchanie/Zenovi bojovníci/Zenove péro". Čo sa týka kamerovej stránky je to moderne poňatý dokument - nahráva sa to zrejme na mobilný telefón, sú tam nezmyselné prestrihy, nikdy neviete kde sa nechádzate, idete po diaľnici a v ďalšej sekunde už zatýkate podozrivého niekde na parkovisku... hrozné, celé zle. ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

"Hlavně tam vnikneme pomalu, můžou tam být DĚTI!" "Jak může prodávat drogy, když má DĚTI?!" "Pomáhal jsem DĚTEM v DĚTSKÉ nemocnici, teď jsou všechny zdravé." "Oh, můj Bože, pozor na DĚTI!" "Nejvíc mě naštvalo, že měl u sebe DÍTĚ!" "Copak vám nezáleží na vašich DĚTECH?!" Steven Seagal brnká na kytaru, na city a v neprůstřelné vestě vypadá jako vagón, který chrání zákon a všechny DĚTI světa. Ale pořád je to dívatelnější než drtivá většina jeho "filmů" za posledních patnáct let. ()

-Cobra- 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím velice nadějně vypadající seriál o člověku, kterého si vážím ne pro filmovou kariéru, ale pro to jaký je to člověk. Člověk, který dobrovolně pomáhá policejnímu sboru, aby splatil svůj dluh společnosti a pořádá dobročinné koncerty na pomoc nemocným dětem může točit sebehorší filmy, ale já si jej budu přesto vážit. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nebavily reality show z policejního prostředí - ukecané střety náhle převelice korektních policistů se sociálně slabými jedinci v různých stádiích ožralosti či sjetosti. A obsadit do něčeho takového rádoby superpoldu Stevena Seagala mi přijde jako vrchol nevkusu. Koukněte, jsem megaopuchlá ex-hvězda akčních béček a každý ze mě má respekt, no koukněte, jaký jsem hrdina - kam se na mě hrabou ostatní herci a kam se na mě hrabou obyčejní policajti - já jsem úžasný, JÁ jsem herecpolicajt! Větší než Stevenova mastodontí postava už je pouze jeho superEGO. Laciné... čeho se ještě dočkáme - bude Dolfík Lundgrenů hasičem a Žán-Klód fon Dáma popelářem? Pořad pouze pro Seagalovy skalní fanoušky. Zkuste hádat, jestli mezi ně patřím - můžete i dvakrát ;-P. 20% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Kromě herce Stevena Seagala se v pořadu objevují také policisté Johnny Fortunato, Newell Normand a Larry Dyess. (ssfan)
  • Místo natáčení: Jefferson Parish, New Orleans, stát Louisiana. (ssfan)
  • Úvodní epizoda s názvem The Way of the Gun vytvořila americké stanici A&E TV rekord ve sledovanosti vlastní televizní série - 3,4 milionu diváků. (ssfan)

Reklama

Reklama