Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektív Jacob King (Steven Seagal) používa tvrdšie metódy, ale pri chytaní zločincov má vysokú úspešnosť. Práve zatkol Billyho Joea Hilla (Mark Collie), ktorý rád zabíja nožom. Spolu so svojím kolegom, detektívom Stormom Andersonom (Chris Thomas King), sa snažia chytiť sériového vraha, ktorého médiá nazvali Krvák a ktorý má na konte už niekoľko obetí. Vrah na svojich obetiach vždy zanecháva odkaz v podobe symbolu, ktorý v astrológii niečo znamená, a je mu jedno, či zabije ženu alebo muža. Jacob rozlúštil väčšinu symbolov, ale Krvák mu stále uniká. FBI poverí svoju agentku Frankie Millerovú (Holly Elissaová), aby Jacobovi a Stormovi pomohla s prípadom, ale Jacob k nej nie je veľmi zdvorilý. Agentka Millerová sa pýta Storma na zatknutie Billyho Joea Hilla, pretože sa sťažoval na neprimerané použitie donucovacích prostriedkov, Na základe tejto sťažnosti a odmietnutia svedka vypovedať je Billy Joe Hill prepustený z väzenia. Jakub správne tušil, že bude opäť zabíjať. Len neodhadol, že po pár minútach na slobode zabije troch ľudí. Jacob si zo správ od Krváka poskladá vetu, ktorá mu nedáva zmysel, a ide do knižnice v domnení, že je to úryvok z nejakej poézie. Knihovníčka prezradí Jacobovi, že je to text piesne skupiny, ktorá pravidelne hrá v malom klube. Jacob tam ide a od čašníčky sa dozvie, že text napísal Lazerus. Čašníčka mu ukáže Lazerusa (Michael Filipowich), ktorý sa dá na útek. Jacob ho prenasleduje, ale Lazerus utečie. Nechal však za sebou peňaženku a retiazku a z jeho vodičského preukazu sa Jacob dozvedel, že Lazerus Jones bol odsúdený za znásilnenie a polícia ho hľadá za porušenie podmienky. Jacobov predpoklad, že v laboratóriu nájdu na náhrdelníku DNA prostitútky Jessicy a Lazerusa Jonesa, sa potvrdí. Jacob sa spolu s agentkou Millerovou vyberie na Lazerusovu poslednú známu adresu, kde nájdu ďalšiu obeť. Jacob dešifruje posledný odkaz a vie, že Lazerus chce zabíjať v bare Smädná duša. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Akce 3/10/// +se hledá těžko, snad slušná brutalita, dobře se vypořádal s hlavním padouchem, má to nějaký krimi příběh, potěší odkaz na Kult hákového kříže a pár povedených hlášek -velice mizerná kamera, opakované záběry, střihy které kazí veškeré souboje, střelba... ptám se jak je možné, že zkušený policista z 20ti výstřelů nezasáhne ani jednou cíl?/// Jako z nějaké epizody jakéhokoliv amerického krimi seriálu. Jakby tvůrci už počítali s tím, že všechny postavy detektivů znáte už z dřívejška a teď vám jen naservírovali další případ, který se moc neliší od toho předešlého. Děj se opravdu snaží být víc krimi detektivkou než obyčejným bezduchým akčňákem. Je to ale taky pořádně to jediné, co může obstát. Náhodné Seagalovi rvačky (ta na začátku v baru) jsou z oblasti proč se s ním chtěli rvát. Směšné je to, že se Seagal dokáže s jedním protivníkem rvát klidně i půl hodiny a přitom si i po tak obrovské výměně pěstí a kopů dokážou oba odejít po svých, navíc ani jednomu z nich nechybí žádné zuby a neteče žádná krev. Tohle opravdu kazí celkoví dojem a jestli je někdo ochoten odpustit několik střihů v jednom kopu, tak tohle a vícekrát opakovaný jeden záběr, to totálně kazí./// Celkem 40%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfekt. Tenhle film mi sednul dokonale. Příběh tu je taky. Klasický drsný polda Seagal. Film má nádech hororu bych někdy řekl. Jsou zde drsné scény, drsné vraždy. Seagal je zde nekompromisní, je zde dost přestřelek a hlavně dost soubojů. Líbí se mi tu, že i Seagal párkrát spane na zem. Závěrečný souboj s noži je dokonalý. Hudba taky slušná. Ve filmu se mi nelíbí, nechci říct režie, ale způsob kamery. Jenda scéna kdy dá Seagal ránu např. je sestřihnutá na třikrát nebo na čtyřikrát. To mi přijde dost divný. Trochu lepší konec bych dal, jinač jsem velmi spokojen. 94% = ***** ()

Reklama

eye candy 

všechny recenze uživatele

Co sráží akcie Killing Pointu pod modrou čáru jsou pokusy o akci, která se opravdu špatně hodnotí, nerozumíte-li abstrakci. Čistě technicky vzato ji lze popsat jako maniakálním způsobem sestříhané detaily zad a paží a zhruba každou pátou vteřinu se opakující záběr na tukovými polštářky ochmířenou tvář Stevena, ve které se zračí výraz duševního pohodlí. Opravdovým awkward momentem je ovšem jakýsi náznak erotické scény Stevena s Karyn Michelle Baltzer. Seagal v erotické scéně, to by byl nejspíš vrchol jeho dosavadní tvorby a pro fanoušky odměna za to že to s ním tak dlouho vydrželi. Nicméně film jako takový bych zcela nezatracoval, chvílemi jde o celkem slušný dektektivní thriller ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jaaaj, ty bitky, to byla fakt bída... kopal steven do padouchů, nebo oni do něj? dozvíte se asi jen ze zpomalených záběrů... bohužel, tohle poměrně originální zpracování je zde jen a jen na škodu, jinak by to bylo celkem dobrý, v závěru dokonce i napínavý béčkový pokoukáníčko... ale takhle to nevyhoupnu přes 50%. ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady se nepovedla ale ani jedna vec dobre. Vzdy jsem se tesil alespon na jeho akci, kdy svym povestnym kmitanim rukou utahal nejednoho soka. Ejhle, zde ovsem mistr strihu, pripravil nam prekvapeni v podobe strihu ala nedockavy animator kreslenych postavicek, kdy se nam postava a cela akce posouva skokem ob dve az tri sekvecne a nam se tak s veskere akce ve filmu stava kopa neprehledne skrumaze, ze ktere boly oci a chce se mi spat. Kdyz nam ve filmu se Seagalem vezmou to jedine proc se na nej divame, pak uz to nestoji vubec za nic. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Pracovní názvy: Killing Point, A Higher Form of Learning. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • Jacob King (Steven Seagal) se měl původně jmenovat Jacob Stiwell. (Seag)

Reklama

Reklama