foto

Chris Thomas King

  • nar. 14.10.1962 (56 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kód smrti
2004 Ray
2000 Bratříčku, kde jsi?

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
2011 Treme (TV seriál)
To milenci dělají (S02E10)
2008 Koumáci (TV seriál)

Dokumentární

2004 Hudba duše
2003 Blues (TV seriál)
The Soul of a Man
2000 Down from the Mountain
Inside Look: Down from the Mountain (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Opravdové zvíře

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace