Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

predators 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych rád upozornil na zdejší obsah k filmu, který není zdaleka tak přesný. A za druhé bych rád vyzdvihl tento středoškolský konspirační projekt s vkusným hereckým obsazením a humornou nadsázkou (především tou španělskou:-)) Díky různorodému dění na střední škole, jak je high school v americe titulována, jsem se slušně bavil až do konce... Zajímavosti: ...vy jste věděli, že má B. Willis umělou nohu? :-) 75% ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné překvapení, aneb velmi zdařilý pokus o naroubování surové kriminálky a filmu noir do studenského prostředí, kde všechno do sebe krásně zapadá. Zároveň také další z těch podhodnocených snímků na CSFD. Aktuálně má film na IMDB hodnocení 6.6, které by mu slušelo a moc víc. Zajímavé komentáře: Renton, Hellboy ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG : ELLIOT DUNCAN ( Marc John Jefferies ) - Tady je náš chlapeček. BOBY FUNKE ( Reece Daniel Thomson ) Elliote ? ELLIOT - Už ti rostou chlupy ? FUNKY - Pořád mámě bereš tampóny ? ELLIOT - Jen když mám hlad. Ve filmu je představen nový chlastací sport - PIVO - PONK - na stole od Pink - ponku stojí několik kelímků od piva a pokud se protihráč trefí míčkem do některého z kelímků, musí ho ten druhý vypít. Docela slušná kriminální komedie, která i bez akčních scén krásně spěje až do samého konce. Nic zázračného, nic nudného jen prostě teenagerovská detektivka ze střední. Bruce Willis ( Jared T. Kirkpatrick ) tu není ani jako lákadlo, ani jako " blbeček ", jen tady prostě hraje. Zahrát to někdo jiný skoro by to nebylo poznat. Lehký snímek na nedělní večer. Jako lákadlo tu spíš je Mischa Barton ( Franceska Fachini ) Ve filmu je spousta hudby a soundtrack je nadupaný jako střední škola. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Do poloviny jde spíš o nezáživnou podívanou na děcka v oblecích, snažící se vypadat, chovat jak styloví mafiáni. Mě to připadalo dost odpudivé. Pak se tam, začnou dít zajímavé věci, jako střelba paintballkou do lidí (přez zavřená okna), rozjede se rozplétání a hlavně večírek s nejhezčí holkou filmu :-). V té líbací scéně má úžasně se lesknoucí oči teal barvy. Její panenka je značně smrštěná o proti tomu klukoj, čím to asi bude. Každopádně se to za poslední polovinu vyšplhalo z * na 3*. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kriminální, parodující, středoškolské × líné, jasné vyvrcholení zápletky už od začátku. To byl takovej dětskej Phil Marlow v podobě investigativního mladého reportéra. Ale jo, pobavilo to. Sice rozluštění hádanky bylo jasné už od začátku, ale dalo se to. Teda byla to škola plná divných lidí, od ředitele Bruce Willise, (který byl suprový ve své roli), přes španělského učitele a po sebranku 4 vyvrhelů, kde každý byl něčím úchylný. Rozhodně je to film, který stačí být viděn jednou. Ale nenudí. Soundtrack dobrý. "Jmenuji se Bobby Funke. Píšu do novin. " ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 01:04:00 vidíme ve filmu záběr na ulici Kennedy Boulevard v Bayonne v New Jersey. Záběr na stejnou ulici můžeme vidět ve filmu Válka světů (2005), kdy v jednom z domů bydlel Ray Ferrier (Tom Cruise). (joecole20)

Reklama

Reklama