Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Bukk

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na film, který jsem viděla v českém znění (ano, vážně - nebyla jsem mimo mísu v danou chvíli), tak se přiznám, že se mi na to dobře dívalo. Přepnula jsem na kanál čistě náhodou a když se po té hodině a půl (+ milión reklam samozřejmě) z toho vyklubalo milé něco jako drámo s prvky slaďárny a kriminálky, tak jsem mohla usínat s dobrým pocitem. Příběh se snaží být sice rádoby "jako z pera génia", takže nechybí (ne)čekané zápletky uvnitř zápletek a láska. Plus body má film za mou slabost k Reece Thompsonovi. ()

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Nápad přesunout detektivní vyprávění á la Raymond Chandler na střední školu není úplně špatný a vnitřní hlas hlavního hrdiny a občasné parodické vtípky celkem ujdou. Ale to vydrží tak na půl hodiny, film je navíc stylizován lehce halucinogenně trochu jako "Hele vole, kde mám káru?" a místy opravdu dost nudí. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Navím sakra kde přesně začít, ale bylo to celkem dobrý, tedy v míře. Některým hlaškám jsem se opravdu překvapivě rád ze srdce zasmál, ale stejně během sledování smrdí průměr ze všech stran. Nevím proč do toho to projektu šel i Bruce Willis, pač na tohle od něj nejsme zvyklí. Je to přece ten borec co chrání naši planetu a vyřídí všelijakou špínu naši populace, aby se nám žilo o něco lépe, ale aby si své problémy ventiloval na puberťácích? Ach jo... Naštěstí tu nehraje hlavní housle, takže není až tak na očích a proto největší šašek má jméno Reece Thompson. Scénář je tak strašně hloupý, že ho raději ani nebudu nakousávat. To raději bych nakousnul Mischu Barton a věnoval ji cenu nejlepšího herce filmu. Nic od toho zkrátka nečekejte, prostě se nanejvýš zasmějete u některých scének, ale kdybych mohl doporučit pro mě určitě lepší alternativu tak jednoznačně Cry Wolf, který má alespoň napinavější scénař. Bruci Bruci Bruci... ()

Manhattan 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale tenhle film se nějak v ryje do paměti a nahlodává vás a nutí přemýšlet o podstatě střední školy drogy ,sex,podvody to vše je normální realitou dnešní doby.Toto dílko spíš ukazuje své zajímavě naservírované podání ze života teenage ale o žánru se dá jen těžce spekulovat, totiž čistá komedie to určitě není spíše bych se přikláněl ke stylu drama,komedie s prvky noir. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Na jedné střední škole, kde vládne svérázný ředitel Bruce Willis, se ztratí výsledky testů. Pátrání zavede školního pisálka k šokujícímu odhalení. Během vyšetřování se vedou obscénní a silácké řeči o chlastu, drogách, sexu, penisech a vagínách...Černohumorně vtipná, místy rozvleklá,ale ve výsledku celkem originální netypická kriminálka. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama