Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG : ELLIOT DUNCAN ( Marc John Jefferies ) - Tady je náš chlapeček. BOBY FUNKE ( Reece Daniel Thomson ) Elliote ? ELLIOT - Už ti rostou chlupy ? FUNKY - Pořád mámě bereš tampóny ? ELLIOT - Jen když mám hlad. Ve filmu je představen nový chlastací sport - PIVO - PONK - na stole od Pink - ponku stojí několik kelímků od piva a pokud se protihráč trefí míčkem do některého z kelímků, musí ho ten druhý vypít. Docela slušná kriminální komedie, která i bez akčních scén krásně spěje až do samého konce. Nic zázračného, nic nudného jen prostě teenagerovská detektivka ze střední. Bruce Willis ( Jared T. Kirkpatrick ) tu není ani jako lákadlo, ani jako " blbeček ", jen tady prostě hraje. Zahrát to někdo jiný skoro by to nebylo poznat. Lehký snímek na nedělní večer. Jako lákadlo tu spíš je Mischa Barton ( Franceska Fachini ) Ve filmu je spousta hudby a soundtrack je nadupaný jako střední škola. ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě přepadal neodolatelný pocit nudy, ale zkoušel jse seho nevnímat.Ale ne že by se to panu režisérovi podařilo změnit. Spíše se mu z nějakého důvodu podařilo natočit něco neuvěřitelně nudného, což lze poznat z několika sekund filmu. Prostě nefunguje spojení krimi a teenegerovským love story. Jediné části, na které jsem se těšil byly partie ředitele střední školy v podání Bruce. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, skvelý casting a atmosféra elitnej strednej školy. Nehovoriac o masakrálnom (a nevyužitom) Bruceovi "Zabijem ťa!" Willisovi. Problémom je deravý scenár a neschopnosť scenáristu vybudovať ucelený príbeh a vyhnúť sa rutinným klišé. Vyvrcholenie bolo zaujímavé, i keď trochu mdlo nakrútené. Charlie Bartlett je oveľa lepší. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 6/10/// +Bruce Willis dokáže i na malém prostoru nevídané, sympatická Mischa Barton, v zásadě se jedná o velice kvalitní detektivku -slabá komediální část, Willis tu opravdu moc prostoru nemá/// Nechtěl jsem si nechat tento film ujít především kvůli Bruceovi, jinak by mě to ani moc nezajímalo. Nakonec film dokáže zaujmout hlavně svojí propracovanou detektivní částí. Celkově se však jedná o dost průměrný film, od kterého jsem si sliboval víc./// Celkem 58%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama