Reklama

Reklama

Soukromé životy Pippy Lee

  • USA The Private Lives of Pippa Lee (více)
Trailer 1

Příběh jedné ženy, která se rozhodla, že nedopustí, aby život jen tak proplul kolem ní. Dvacet let žila jen pro svou rodinu, pečovala o svého stárnoucího manžela i děti. Děti odrostly, z manžela je moudrý starý pán a Pippa Lee objevuje znovu kouzlo sexu a něhy v náručí jiného muže. Pippa Lee (Robin Wright Pennová) vede na první pohled šťastný život. Je oddanou manželkou o třicet let staršího úspěšného vydavatele (Alan Arkin), se kterým má dvě odrostlé děti. Každý obdivuje její vyrovnanost a rád se jí svěří se svými problémy. Když se ale u jejího manžela objeví zdravotní potíže, na jeho naléhání se stěhují z manhattanského bytu do klidnějšího Connecticutu. Její život se smrskne na občasná setkání s novými přáteli Samem (Mike Binder) a Sandrou (Winona Ryderová) a především péči o manžela, který se jí víc a víc vzdaluje. Ovšem vše se změní příjezdem Chrise (Keanu Reeves), který se po čerstvém rozvodu vrací zpět. Pippa najednou začíná bojovat sama se sebou, probouzí se v ní svobodomyslná dívka, kterou kdysi byla a jež se proměnila ve frustrovanou ženu. Najde Pippa znovu samu sebe? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Silně obsazený komorní snímek o ženě, jejíž život nebyl tak šťastný, jak by se na první pohled mohlo zdát. Celá řada skvělých herců zvedají v podstatě obyčejný příběh na vyšší úroveň, děj naštěstí netlačí na pilu a na nějaké hollywoodsky přehnané emoce se tu nehraje, což je rozhodně sympatické - stejně jako sama hlavní hrdinka. ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

Pippa byla hodná holka, než zjistila, že její máma jede na prášcích.Zdrhne z domova a jede na všem možném, až si narazí starýho páprdu a vede slušnej a poklidnej život.Dvě * za slušný obsazení, ale ti to vzali jen snad z přátelství k režisérce.Kdo by se jinak chtěl dobrovolně koukat na takovou s....., když by tam nehrál nikdo se známým ksichtem.Takový snímky by měli rovnou zakázat!Keanu Robin a spol. styďte se! ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Rebecca Miller .. Tvůrkyně osobitých nízkorozpočtových nezávislých snímků Rebecca Miller mne tentokrát zrovna nezaujala. Sice se silným obsazením (malých a vedlejších rolí), ale celé je to takové podivínské. Pippy Lee neměla a nemá lehký život a jeho rozkrývání se místy lehce táhne a v mém případě rychle vyšumělo. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý u mňa skončil - a tak nerád to píšem - ako paródia seba samého. Zvláštne, ženské a okaté vysporadúvanie sa s nepodaredným detstvom, do toho všetko možné - sedatíva, SM fotenie, lesbičky, mokrá Monica Bellucci totálne po..zle nastrelenými vlasmi Alana Arkina. O Ježišovi Kristovi alias Keanu ani nepíšem. K tomu akoby mimochodom Julianne Moore a Winona Ryder. Skvelý potenciál, príliš veľké sústo, trpkosť. P.S. Zaujímavé, ako sa názorovo odlišujem s mojim obľúbeným užívateľom, marvanom. Videl som v tom filme presne to, čo on - čo on ale považoval za plus, mňa nekonečne iritovalo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Co to bylo?? Jedna* za Blike Lively, jinak je vidět, že i s docela zajímavým obsazením (Robin Wright, Alan Arkin, Keanu Reeves, Blake Lively, Maria Bello, Winona Ryder, Julianne Moore, Monica Bellucci) se dá vyrobit hovadina na hraně koukatelnosti. Přesně ten typ filmu, u něhož začnu v počítači lovit něco jinýho a je mi vcelku jedno, co se tam děje, stačí mi to slyšet, není třeba na to ani moc koukat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Julianne More svou roli točila pouhé dva dny. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na 59. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Berlíně 9. února 2009. (Terva)

Související novinky

Paní Day-Lewisová režíruje

Paní Day-Lewisová režíruje

11.02.2008

Odpočiňme si alespoň na jeden den od akčních krváků, hororů a komiksových filmů a dejme si jednu vztahovou tragikomedii. Ale tahle je opravdu ověšená hvězdami jako vánoční stromeček koulemi... ehm.… (více)

Reklama

Reklama