Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tato série měla skončit druhým dílem,který byl obstojný a nabízel dobré ukončení. Místo toho přišel pro 14 letech další díl,který nenabízí nic nového a sérii nijak nerozvíjí. Nabízí se otázka co mu na tom trvalo tak dlouho,když výsledek vypadá jako totálně průměrný horor,kterých vychází za rok desítky (o tom, že to šlo do amerických kin ani nemluvím radši). Navíc naváznost na minulý díl není žádná (kdo neviděl předchozí díly o nic nepříjde stačí Vám vědět jen, že každých 23 let cosi vraždí a někdo komu to zabilo bratra ho chytá ještě s jakýmasi maníkama) ve dvojce ho chytili a čekali až se probudí, aby ho zabili tady je od začátku volný a zabíjí. Herci jsou příšerní a dávají vzpomnět na herce co hrávaly dříve v Pátcích 13 vede ta babička co vypadá, že je věčně na drogách a navíc nadraná následovaná tím policajtem,který je tak drsný, že by se ho nebálo snad ani nemluvně. O filmových chybách se radši ani nevyjadřuji (chlápek vystřílí do Creepera celou dávku rotačního kulometu nic mu to neudělá ženská ho probodne tyčí přijde o oko nebo v jedné scéně nemůže létat, aby o 5 minut později zase létal). 40 procent za ty vychytávky co mělo to auto (vraždící tyč,jakési kopí a ta smrtící mřížka) a za to,že chcípl ten kluk co chtěl zabít toho zajíce. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příšerné zakončení slušné hororové trilogie. Obsahuje spoustu nelogických scén, nesmyslné chování všech postav a opravdu hrozné digitální efekty. Dávám hvězdičku z úcty k původním filmům, které jsem viděl mnohokrát a vždy je řadil mezi mé neoblíbenější guilty-pleasure. Divím se, že série kvalitou tak strašně upadla, když tvůrčí tým zůstal stejný. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)
  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama