Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock si chtěla zopakovat staré zlaté časy, kdy zářila jako romantická hrdinka a zahrála si v neromantické a nevtipné romantické komedii, která se opravdu nepovedla. Neshazuju film, kvůli tomu, že se mu tak dařilo při na udílení Zlatých malin ale kvůli tomu, že je opravdu špatný a i v rámci žánru zcela podprůměrný a ve výsledku i docela divný. Sandra si opět vysřtihla typickou workoholičku, která nestíhá osobní život do té doby než najde JEHO a stane se z ní potrhlá "stíhačka", která se chová jako 14-ti letá a 90 minut dělá hodně podivné věci, které přebíjí věcmi ještě podivnějšími. Sandra už není nejmaldší a za výslednou podobu nejspíše hodně děkuje maskérům ale nic to nemění na tom, že se pitvoří víc než kdy předtím a pro její zaryté odpůrce je film učiněným peklem. A o Bradley Cooperovi se vyjadřovat nebudu, protože ho prostě, tak nějak, nemám rád. Všechna ocenění, která film získal jsou zcela zasloužená. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do třetice komedie v tento den, ale rozhodně nemohu říct "Do třetice všeho dobrého". Protože toto byl opravdu špatný a nudný film. Nedivím se, že Sandra dostala za roli Zlatou malinu. Byl to prostě hrozný film, u kterého jsem se neuvěřitelně nudil a modlil se, ať už to skončí. Za snahu a úctu k Sandře dávám jednu hvězdičku a druhou kvůli Bradleymu. Ovšem jsou to vymodlené 2 hvězdičky. 30% ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

No byla to dost magořina. Párkrát jsem se pousmál, ale celkově nic moc. Postava hlavní hrdinky, slečny která se živí vymýšlením křížovek, má encyklopedické vědomosti se kterýmy se musí dělit ať chcete či ne, momentálně bydlí s rodiči a nosí červené kozačky, mi dost lezla na nervy, ale když mám dát osobní sympatie stranou a hodnotit, tak Bullock jí hraje solidně. Pokud máte chuť na oddychovku s megastřelenou hrdinkou, tak je to film přesně pro vás. V ostatních případech si pusťte radši něco jiného. 50 % Oblíbená část- Mary a její cesta do díry ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to vlastně nebylo úplně špatný. Thomas Haden Church tu poprvé hraje tak, že je s ním dokonce i docela legrace. Vlastně legrace nejvíc z celého filmu. Scény s ním jsou totiž to nejvtipnější, co tenhle film nabízí. To Sandra Bullock tady sice vypadá jak nějaká mulatka z ghetta, ale i přes tu její trapnost jí to dokážete odpustit. Když se totiž podíváte na rok výroby, tak zjistíte, že ještě ten samý rok natočila Zrození šampióna, kde nám všem vytřela zrak tím, jak dobrá umí být. Takže nakonec dobrý. Místy zbytečná průměrná romantika a místy bláznivá komedie, která dokáže zvednout náladu v téměř každé situaci. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)

Reklama

Reklama