Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Nechápu Zlatou malinu kterou obdržela Sandra. Ano Sandra je fanatická, ale já jí to věřil každou minutu filmu. Takže to na mě působí věrohodně, a nemá to být tak správné? - aby člověk věřil postavě. Podle mě jí Sandra zahrála perfektně. Několikrát jsem se během filmu přistihl jak je mi jí líto. Ona taková nevinná chuděra. Konečně jsem se i dokázal pobavit u křížovky. Dávám 4 hvězdičky. Sandřin výkon byl věrohodný, (role sice přitažená za vlasy, ale aspoň to není typické Americké co všichni odsuzují, ale jak vidím, lidé neví co chtějí), scénář originální - já osobně nic takového ještě neviděl. Film se mi líbil, perfektně jsem se pobavil a tak myslím to mělo být. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatná komedie, jen na můj vkus místy příliš trapná a to mi často kazí celkový dojem. Takže pro lidi kteří nemají rádi sladké komedie, tak rozhodně tento film nemůžu doporučit, ale pokuď naopak máte rádi filmy které jsou sladké a zároveň jsou i docela zábavné, tak vás asi tento film neurazí. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to bol jeden naozaj pútavý film, pri ktorom som sa rozplakala, bola to síce komédia, pritiahnutá za vlasy, ale ak ste dávali dobrý pozor neujde vám hlboká myšlienka. A to, že sa ľudia nemajú meniť tak, ako ich chcú ostatní. Pekný film, zaujímavý a dynamický dej v ktorom sa stále niečo deje, príjemní herci, pekná kamera, scenár bol v pohode, rovnako aj hudba. Takých 75%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)

Reklama

Reklama