Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do třetice komedie v tento den, ale rozhodně nemohu říct "Do třetice všeho dobrého". Protože toto byl opravdu špatný a nudný film. Nedivím se, že Sandra dostala za roli Zlatou malinu. Byl to prostě hrozný film, u kterého jsem se neuvěřitelně nudil a modlil se, ať už to skončí. Za snahu a úctu k Sandře dávám jednu hvězdičku a druhou kvůli Bradleymu. Ovšem jsou to vymodlené 2 hvězdičky. 30% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se nějak poslední dobou vrhla na komedie, což jí u Návrhu vyšlo výborně, protože jí tam ta role opravdu sedla, ale tady to je fakt takový nemastný, neslaný, bez pořádný zápletky a vtipu, navíc Sandra, i když vypadá fakt úžasně, tak přece jenom na to, aby se chovala jako bláznivá puberťačka, to už v jejích 45 úplně neni. Ale v rámci možností to zabaví, jen to neni nic extra a je to trošku přiblbý, obzvlášť závěr s dolem. ()

Reklama

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale krásná, vtipná a chvílemi dokonce originální! Nesnáším anticeny, ať už jsou jakékoliv, ale jestli toto měl být nejhorší ženský herecký výkon v roce, pak musím říct, že jsme měli naprosto skvělý rok. Krom toho - příběh nezadané "křížovkářky"... No jestli toto není nápadité, tak už nevim. Sandra si tu pravou malinu měla nechat, třeba by je konečně přestali rozdávat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

IIRozpočet $-miliónovIITržby USA $33,862,903IITržby Celosvetovo $40,127,259II Tržby za predaj DVD v USA $7,493,331 //počet predaných kusov 495,141II Trapošina, ktorá je miestami nečakane celkom milá ale niekedy aj príliš otravná, Sandra Bullock ušla ale takáto úloha jej moc nesedí. /25%/ ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)

Reklama

Reklama