Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom ako mračno geneticky modifikovaných ôs vzlietne do ovzdušia, malé mestečko ostane zahalené rúškom smrti. Devin Hall dostane strach o svoj život, keď uvidí ako výnimočne agresívne osy napadnú bezdomovca. Zhrozený vidinou, že prichádza niečo strašné, prijme pomoc od novej zástupkyne šerifa Jane Kozik a profesorky entomológie Katherine Randall, aby sa spoločne pokúsili zastaviť osy, kým nenaberú na sile. Zdá sa, že zmutované osy menia svoje obete na trúdov. Je nádej zastaviť túto vládou vytvorenú zbraň skôr ako sa všetci v Black Stone stanú ľudskými inkubátormi pre ďalšiu vlnu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prakvapive povedeny a velmi mily horurek. Otazkou zustava nakolik originalni je dalsi forma roju vrazednych vos, ale jde o zpracovani a to tady dopadlo uspokojive dobre. Zaroven se jedna o dalsi slusnou "zombarnu", protoze vosy jsou zde geneticky mutovane, do lidi nakladou vajicka, z nichz se vylihne spousta dalsich vosicek, ktere uvnitr lidskeho tela ziskaji kontrolu a transformuji hostitele do vosich trubcu. Mestecko se potom hemzi wasp zombies, kterym lezou vosy z usi. Krome sympatickych narazniku hlavni hrdinky, ktera specialne pro to nosila prilehave bile tricko byl potesujici Robert "Freddy" Englund v jedne ze svych nejlepsich roli mimo sferu nocnich mur. 5/10 ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda a nemá daleko do odpadu! Obvykle se na podobné filmy vůbec nedívám a ani si jich nevšímám. Ale Black Swarm mě upoutal svým celkem slušným coverem. A tak jsem si řekl, že to zkusím, i když jsem si byl téměř jist, jak to dopadne. A dopadlo to přesně tak. Roj geneticky zmutovaných vos útočí na malé městečko. Už to je záruka toho, že to bude ptákovina. Ale kolik je tam těch nesmyslů, já je v půlce filmu přestal počítat. Moderní laboratoř pod karavanem? Lidi, ze kterých se stanou vosí zombie? ... Tož, snad jste si nemysleli, že to bude cool? Jediné, co mi bylo sympatické, a za to je taky ta jedna (nebo spíš půl hvězdy), je role Roberta Englunda a zmínka na Elm Street. Takže jsem se zase jednou nehorázně sekl, ale za to si můžu jen já sám :-) ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Lacné, béčkové, plné klišé, miestami dosť nudné a hlavne plné CGI efektov veľmi slabej úrovne. To je taký stručný popis filmu. Netuším, čo tu robí Englund, ale nakoniec som bol za neho rád, keďže bol jedným z mála znesiteľných hercov. Záver a akože dojímavá scéna v prostredí osích zombíkov pobavili. Nemá zmysel sa príliš rozpisovať, ako celok je to presne také ako by ste čakali (čiže zlé), ale nie až tak zlé aby z toho bol odpad. 20% ()

nany2121 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašnéééé, nevkusnééé a maximálna hovadina !! Komentár obsahuje hneď nejeden SPOILER, ale na vašom mieste by som si ho prečítal. Osy nasťahované v ľudských mŕtvolách, ktoré ich plne ovládajú a dokonca cez ne rozprávajú je nonsens. O tom že tvorcovia spravili z hlavnej hrdinky podľa môjho skromného názoru nechtiac kurvu, ktorá sa najskôr zabaví s jedným bratom a po jeho smrti dolezie za druhým bratom,, a teda podotýkam že sa jedná o dvojčatá. Tak toto mi normálne nepríde!! A to, že včeli si spravili kráľovnú s ľudského dievčatka už radšej ani riešiť nebudem! A ešte mi nedá jedna vec, musím spomenúť strelecky súboj zástupkyne šerifa a agentky, ktoré stoja od seba asi tak dva metre možno menej,, obidve vystrelia,, ale špeciálna agentka netrafila !!! Miestny grafik musel byť alkoholik, lebo spraviť včeli v podobe pohybujúcich sa rozmazaných škvŕn po oblohe dokážem aj ja. Čiže radšej efekty, dej, či hudbu riešiť nebudem, bo nič také v tomto šmaku nebolo!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I tento kousek je součástí Maneater Series. Začátek filmu se nese v dosti nudném duchu, kdy si vyslechneme rádoby srdceryvný příběh o dvou jednovaječných bratrech a jejich lásce k pohledné dívce. Teprve zhruba po dvaceti minutách se zde začnou objevovat první příznaky toho, že se zdejším obyvatelstvem není zas až tak všechno v pořádku. Někteří z nich mají stopy po hmyzím bodnutí, strnule se pohybují a vydávají podivné zvuky. Pochvíli přicházejí na scénu i digitální vosy, které sice vypadají tak trochu směšně, ale viděl jsem už horší. Ony i samotné vizuální efekty vypadají hodně zvláštně, ale dá se zde najít několik scén, které mě doslova zahřály u srdce. Asi největším lákadlem však kromě dvou atraktivních hereček byla účast známého herce Roberta Englunda. Ten už sice nezáří tak jako když hrál Freddyho, ale pořád má divákům co nabídnout. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V jednom zábere je možné si všimnúť názov ulice Elm Street, čo je odkazom na film Nočná mora v Elm Street, v ktorom hral Robert Englund masového vraha detí Freddyho Krugera. (MFZB)

Reklama

Reklama