Zabijácké včely (TV film)

• Francie

Panique!

Thriller

Francie, 2009, 90 min

• castor

Tak zase tu máme jeden dort, který tentokráte nezpatlali pejsek a kočička, ale přátelé z vinařského kraje a už před samotným psaním scénáře (dá-li se tak nazvat) toho vína zkonzumovali krapet víc, než by bylo zdrávo. Agresivní Májy už v roce 2009 nemůžou nikoho zajímat - ani důchodce, který k televizi přijde o nějakou tu desetiminutovku dřív, čekajíc na desátou reprízu Pojišťovny štěstí.. Snad nejhorší je pak to, že se Francouzi u tohohle paskvilu tváří ještě vážněji, než reportéři primáckých Krimi zpráv. A to už je co říct..(4.2.2012)

• nash.

Kdyby se z toho vyhodily všechny včely, mohlo vzniknout příjemné vztahové drama se sympatickou hlavní dvojicí. Takhle je to jen nudně typický zástupce žánru, který postupuje po otravně neoriginální jaws-trase, nenabízí žádné příliš úchvatné ani děsivé scény, žádné originální nebo alespoň nápadité zpestření a nakonec se podivně rozplizne do ztracena.(2.1.2012)

• Darth Sidious

Film v zásadě nenabízí nic neobvyklého. Zabijácké včely jsou stejné jako jiný hmyz nebo ptáci. Buď přežily pravěk a nebo zmutovali někde v laboratoři. Jak se rychle objeví, tak zase zmizí. Nic drastického se zde neděje. Stále dokola. Přesto mi ale nevadilo se na film dívat. Pozitivní na filmu bylo, dosazení krásné a sympatické Alessandry Martines. Známé jako princezny Fantagiro.(29.1.2012)

• Snorlax

Jedna hvězdička za několik vydařených záběrů krajiny, jinak to byl skutečný a nefalšovaný horor, tedy alespoň z uměleckého hlediska. Mělo mě varovat, že francouzský film vysílá Nova.(29.1.2012)

• zdeci

NE!!!(29.1.2012)

Na to, že to bylo béčko jak vyšité tak to bylo celkem dobré.Akorát první polovina filmu mohla být i lepší myslím v nějaké častější napadení od včel. Druhá polovina filmu už byla docela průměrná. Takže po shrnutí dávám 5/10(29.1.2012)

• montel

Francois (Richard Anconina) je lékař, který se po deseti letech mise vrací z Afriky do Francie společně se svou dcerou Garance (Clara Ponsot). Přijíždí spolu do malého městečka, kde Francois zastupuje místního lékaře, který odjel na dovolenou. Zpočátku vše vypadá idylicky, ovšem pouze do chvíle, kdy roj včel napadne několik lidí a útoků neustále přibývá. Do boje se zákeřnými včelami se vydává Francois společně se svým bývalou kamarádkou Clémentine (Alessandra Martines)...Slabý televizní film, hodící se tak na dopolední program u televize, když se hodně nudíte. Herci nejsou nejhorší ale scénář je ubohý. Nechápu proč se za takové filmy, které už jsme viděli tisíckrát vyhazujou prachy. 40%(29.1.2012)

• Aldehydek

Francois bydlel v hezkém domě s výhledem na moře. To je tak vše, co bylo pro mě na filmu pozitivní. Postavy chabé a nesympatické, příběh absurdní a zdlouhavý s odfláknutým koncem.(29.1.2012)