Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka, která díky poruše auta odbočila do malého městečka, zjišťuje, že její příjezd byl předpovězen o století dříve uznávaným farářem. Součástí předpovědi je i to, že tato dívka má být součástí jeho strašného znovuzrození. (darek kartac)

Recenze (58)

marek29 

všechny recenze uživatele

Takovej lepší průměr.. Na osvědčený duchařiny to nemá, ale dívat se na to dá :) triky alá počítačově udělaní krkavci mě moc neodpálili a předvídatelnost filmu taktéž atakuje hranici 100 bodů :D na druhou stranu za mě kvalitní americký počin ze současnosti a žádná stará vykopávka (2007). Jaimie Alexander je ozdobou tohoto počinu a tak dávám svých klasických 3,49* :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, kukuřičné lány, oživlí strašáci, fanatičtí burani a pěkná holka – to by nemusela být špatná kombinace. Jenže kdybych v tu chvíli tušil, jak se mýlím, tak jsem si to asi ani nepouštěl. Asi nejvíc jsem byl potěšen účastí Hudson Leick (zahrála si svou životní roli Callisto ve Xeně), bohužel její životnost byla až příliš krátká. Hallowed Ground není vyloženě špatný, jenže divákovi nenabídne vůbec nic nového, místy dost nudí a navíc tím hnusným závěrem tvůrci posrali i to málo dobrého, co je tu během těch osmdesáti minut k vidění. Atmosféru tu budovali doslova násilím, jelikož napětí aby jeden pohledal. V některých situacích je sice cítit lehký závan, ale ten zmizí dřív, než strašákův prd. Snad kdyby se pokračovalo přesně v takovém duchu, jako při prvním setkání s oživlým strašákem (naháněčka v poli, následně kolem policejní stanice), ještě by to i ušlo, bohužel Benullo si usmyslel, že svůj scénář ještě víc okoření (však viděl dost filmů s podobným tématem, tak proč je všechny neokopírovat, nenamixovat a pak natočit nezapomenutelnou bombu), jenže to by musel být alespoň trochu dobrým režisérem… ()

Reklama

Mayki 

všechny recenze uživatele

Už stokrát ohrané téma, kdy kvůli poruše auta se hlavní hrdinka ocitne na neznámém místě s podivnými lidmi. Staré téma, nesmyslná zápletka, hektolitry krve a horor je na světě. Kam se poděly staré dobré horory co měly hlavu i patu a postavy se v něm chovají logicky? Co třeba ta reportérka? Sotva se potká s hlavní hrdinkou a už je s ní nejlepší kamarádka. A ti ostatní lidi? To moc nedomyslely. Prostě jen další ze stovek krváků bez myšlenky. ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem milovník béčkových hororů, toto byla opravdu slabota. Herecké výkony nepřesvědčivé, monstrum k smíchu a hororová atmosféra nulová. Jediné co mohu pochválit, jsou pěkně vybrané lokace. Námět je slibný, a za více peněz by se z něj dalo vyždímat více. Takto bohužel pouhé dvě hvězdy s přivřenýma očima. ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem béčkovou zábavu, ale dostal jsem béčkovou nudu. A ty efekty? Neodsuzuju, když někdo chce ve filmu za málo peněz vraždící havrany a tak nějak počítám se slabším provedením, ale opravdu mě vytáčí použití jednoho stejného záběru třikrát za minutu!! Takovou zhovadilost jsem bohužel neviděl poprvé.. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama