Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděl film, který slavil stejný úspěch jako The Dark Knight, jen v opačné kategorii. The Hottie and the Nottie se rychlostí blesku katapultovalo na nejhorší film ever podle imdb a já si kladu otázku, proč? Rozhodně to tak špatné není, ale populismus hold vládne světem a my se mu podřizujeme. Je to běžná/americká/místy vtipná komedie s hvězdou Paris Hilton, která mi ukázala, že hrát umí. Netvrdím, ať si střihne hlavní roli ve velkolepém dramatu, ale tyhle céčka dává s přehledem a ještě k tomu je okouzlující a kásná. Joel Moore sice vypadá retardovaně už v traileru, ale to místy zmizí a na tuhle roli s emi celkem hodil. Christine Lakin byla ovšem perfektní i jako šeredka, tak potom jako přirozená ženská, která oplývala šarmem na všechny starny a dokonce se mi líbila i víc než paris, protože nebyla tolik umělá. Režie průměrná, tam by ani neměl být důvod, proč by neměla stíhat, scénář tak nějak klasický. ___ Hotka a Notka je - hodlám si tvrdit - dobrým filmem, který je hnusně podhodnocený jen kvůli tomu, že tam hraje slečna Hilton! Hezké ři hvězdičky. ()

Averelli 

všechny recenze uživatele

Proboha.. ta Paris je táááák sexy.. podejte mi někdo kýbl!! Paris mohla na tomto filmu ušetřit za maskéra.. stačilo aby si s Christine vyměnili role a nenalíčily se :D ...zajímavé, že v každém filmu který Paris produkuje je ohromně sexy a úžasná a dokonalá.. škoda že jí v každém filmu nerozpižlaj jako v Domu voskových figurín, to by byla aspoň zábava :) ()

Reklama

Lajty 

všechny recenze uživatele

Nebyl to zas tak špatný film a nezasouží si podle mě tak nízké hodnocení. Chudák Christine Lakin se přetvořila do role ošklivky a chvílemi mi jí bylo i líto, ale podle mě to bylo moc hardcore, udělali z ní obludu a najednou je z ní krásná princezna...ale je to fakt kočka a dokázala, že by si zasloužila mnohem lepší role...ale jinak tento film nedopadl vůbec zle. ()

Chuanek 

všechny recenze uživatele

Jejda na každý film mám několik pro nebo proti, ale tohle není nutno snad ani dlouho opěvovat. Paris je strašná kačena, která snad poprvé v životě (aspoň) hraje, že ji na někom záleží, Christine Lakin je bohužel ta ošklivka, která se v oku diváka promění ve fakt kočku, ale to až ve druhé půlce opravdu nudného filmu, který by si zasloužil snad ocenění,,popelnice roku,, nebýt moji nejoblíbenější herečky ze seriálu krok za krokem, tak tohle šlo do odpadků, které vyvezou ve středu popeláři =)) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Jejda...kráska Paris??? Postava dobrá, ksicht hroznej...a ta druhá...chuděra Christine, taková je to pěkná holka a takovou zrůdu z ní udělali...některý scény byly tak odporný, že bych z toho blila, bleeee:-((( A mužské osazenstvo tohodle filmu....další hnus:-( No, bez tohodle filmu by se světový filmový průmysl obešel na 100%. Námět tu byl už několikrát a daleko líp zpracovanej...prostě nuda a ještě chvílema odporná...:-((( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)
  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama