Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím uznať a priznať, že som čakal katastrofu. Tá sa síce ukázala iba v podobe Paris Hilton ( paradoxne ale svoju úlohu zvláda na jedničku ), ale zvyšok je mierne debilná k0k0t!nA, pri ktorej sa zabavíte, ak nieste samozvaný superintelektuál s gitarou a šálom, alebo niekto, ako postava s filmu menom Johann. ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem nebyla schopná dokoukat, to se mi dlouho nestalo a tak si říkám, že bych to neměla ani hodnotit, ale prostě mi to nedá. Ošklivka je skutečně děsná a jde z ní strach, ale filmaři tohle už přehnali....ale celkově mě to přišlo děsně přitažený za vlasy!! Paris Hilton je skutečně krásně, ale já ji nemusím a je mi nesympatická, takže ani ona to nemůže zachránit. ()

Reklama

Enzo555 

všechny recenze uživatele

O nič horšie/lepšie ako iné nonbrain schématické feelgoody US romcomy. Len preto, že hlavnú úlohu hrá kapitalistický antichrist Paris Hiltonová to nemusíme zadupať pod zem. Keby ju nahradili Elishou Cuthbert, hneď by mal film 65%. Hlavná otázka znie: prečo hrdý filmolektuál vôbec začne pozerať nenáročný film s Paris Hilton!? ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Nie je to uplne zlý film..Je to podpriemerná komédia,ktorá sa aj napriek všetkým klišé dá pozerat. Výkon Hiltonky,ocenení zlatou malinou zodpovedá spomínanej cene. Iny herci sa celkom snažia ako tak hrat.A zase ku príkladu,ked hrá niekto s niekym,ako Paris,tak jasne že ju prehrá.. Chcel by som vidiet,ako by ju zvalcovala taká Streepová.Ale to sa nestane a budme radi(Myslím ich spoločný film) ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Jejda...kráska Paris??? Postava dobrá, ksicht hroznej...a ta druhá...chuděra Christine, taková je to pěkná holka a takovou zrůdu z ní udělali...některý scény byly tak odporný, že bych z toho blila, bleeee:-((( A mužské osazenstvo tohodle filmu....další hnus:-( No, bez tohodle filmu by se světový filmový průmysl obešel na 100%. Námět tu byl už několikrát a daleko líp zpracovanej...prostě nuda a ještě chvílema odporná...:-((( ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)
  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama