Reklama

Reklama

Gabriel - Anděl pomsty

Trailer

Dříve bylo v nebi hned sedm archandělů. Dříve. Dnes už v něm ale zůstal pouze jediný. Ten nejsilnější - archanděl Gabriel. A i jeho brzy čeká odchod z nadýchaných obláčků do pozemského světa. Pouze on totiž může zastavit pandemii zkázy a válku o duše, kterou mezi lidmi rozpoutal padlý anděl smrti Samael, nejtemnější z temných. Gabriel ale ví, že postavit se takovému soupeři bez pomoci by bylo naprosté šílenství. Jeho jedinou šancí je proto naleznout poražené archanděly, znovu vnést do jejich života světlo a sjednotit je do legie dobra, jež se postaví zlu v konečné bitvě všech bitev. A až stane nebe proti peklu, nebude už návratu zpět. Hlavní roli v ponurém, k Matrixu, Vráně či k Equilibriu se hlásícímu mystickému akčnímu thrilleru debutujícího australského režiséra Shanea Abbesse ztělesnil pohledný Andy Whitfield. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Testament 

všechny recenze uživatele

Upřímně nevím,co si o tomhle celém mám myslet. Chvílemi to působí jako béčko, co se o něco velkého pokouší a chvílemi odhaluje tajemství, díky čemuž si "Gabriel" hraje na něco opravdu VELKÉHO. "Anděl pomsty" cituje chvílemi "Vránu" chvílemi"Matrix" a já nevím, co ještě+tváří se hodně tajemně. I když akční scény jsou pojaté hodně zmateně. Ne, osobně nedoporučuji. Akčně-jakoby mysteriózní guláš. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše s celkem slušnou temnou atmosférou a s poměrně charismatickým hlavním hrdinou, ale to je tak vše. Dialogy jsou hrozivé, akce celkem žádná a příběh nulový. Zkrátka dvě bandy andělů se honěj po zemi a dělaj si navzájem neplechu, což semtam proložej nějákou šílenou rádoby teologickou moudrostí. Chvílemi to ve mě evokovalo hovadinu nejvyššího kalibru jménem Bojovníci, ale zase tak hrozný to nebylo. Občas jsem se i bavil - zejména squadra záporáků mě rozesmála - démoni všech náboženství spojte se. :D 40% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak já tomu mohl dát tři hvězdy...asi jsem nebyl při smyslech, nebo jsem si při hodnocení tehdy popletl hvězdy. Každopádně po druhém pokoukání se na tento film mohu říci, že Gabriel se mstí maximálně tak nám, nebohým divákům, kteří museli trpět a koukat na tuto blbost 100 minut. 80% filmu vidíte jen hlavy herců, které vedou dialogy a zbylých 20% vidíte tmu nebo supr čupr souboje jako ze školní besídky. Andělé a padlí andělé jsou skvěle namaskovaní (mají čočky) a pár padouchů potřeli maskéři křídou a oholili jim škeble....bože za co...jedna hvězda za hezkou herečku. PS : Už vím čím to je, že jsem prve hodnotil mírně...poprvé to byl 27. horor týdenního maratonu, tak už jsem určitě nebyl při smyslech :-D ()

Greenpeacak 

všechny recenze uživatele

Akosi som sa strácal v tom miš-maši slov a slovných hračiek a celkovo som nepochopil zámer, pointu, charaktery, kto je s kým a kto je proti nemu a kto je dobrý a kto je zlý a prečo ho zastrelil atď. Hrozný guláš. Kebyže sa to aspoň vykompenzuje na akcii, ale ani to nie. Ďalšie premrhané stiahnuté megabity , ktoré som si mohol radšej nechať k dobro. ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

7 archandělů a 7 padlých démonů bojuje v očistci o duši každého člověka, která nepřipadla peklu či nebi. Očistec ztělesněný jako město však svírá temnota, zlo a násilí. Padlí andělé krutě vládnou městu, archandělé jsou mrtvi, zlomeni bez svých sil či se schovávají před temnotou. Gabriel, jako poslední z archandělů přichází s vírou ve svém srdci a odhodláním přivést do města opět světlo. ● Ve filmu vizuální podoba několikrát předčila dějovou výpravnost, která je snad na úplném minimu. Nezapomenutelný střih, pohledy kamer, všudypřítomná temnota halící tváře do stínů a zážitek z něčeho nového a originálního na filmovém plátně však vše dohánějí. Jen by Amitiel nemusela mít tak křivou hubu a až do dnešního dne jsem se chybně domníval, že všichni andělé jsou blonďáci. ║4.1.2009║ ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama