Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

Shakers 

všechny recenze uživatele

No ja neviem na Willa sa mi ta rola nehodila.S tými dvoma výrazmi za celý film to zahral dobre, ale problém vidím v režisérskom kresle.Ten štýl ako to bolo natočené, bol síce zaujímavý, ale strašne prehnane uťahaný/dramatický/romantický.Aspoň tak to prišlo mne.Aspoň, že koniec za niečo stál.Stručne a jasne to je napísané od - KevSpa. 65% - 3* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak já fakt nevím. Byl to krásnej film, který se mi dostal hluboko pod kůži a ještě hodně dlouho si ho budu pamatovat a tady všichni mluví o přehnané délce a podobně... Je sice pravda, že by to mohlo být o něco kratší, ale vždy, když jsem si tuhle větu řekl u filmu, tak přišla scéna, které mě dostala. Navíc Will Smith zde předvádí obdivuhodný výkon, který se nebojím nazvat životním. O Rosario Dawson mám po tomhle snímku mnohem lepší mínění, takže si už nemyslím, že je vhodná pouze jako krásná výplň filmu, ale že umí i sakra dobře hrát. Neváhám, střílím 5 * od boku, protože i když těm vnímavějším dojde, jak to skončí, tak to je v podstatě jedno. Tady jde o sílu lidskosti, ne vypočítavost! Bůh za 7 dní stvořil svět. Já za 7 vteřin zkazil ten můj. ()

Reklama

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Keď som uvidela tento film tesne po jeho uvedení,moje srdiečko po dlhom čase šťastne zaplesalo.Konečne totiž opäť zažilo niečo nezabudnuteľné a krásne,čo ho naplnilo dojatím a celým množstvom ďaľších úžasných pocitov.Myslím,že asi dve hodiny som nebola schopná s nikým hovoriť,celá moja bytosť sa sústredila výlučne na vlastné pocity z uplynulého filmového zážitku.Keby mi bol predtým niekto povedal,že jedneho dna ma film s Willom Smithom rozplače,asi by som ho hned z fleku vysmiala.No stalo sa.To,čo v tomto filme predviedol, ho v mojich očiach katapultovalo na úroveň skvelých dramatických hercov,ktorí sú môjmu srdcu najbližší.Milujem filmy s hlbokou myšlienkou,dokonale prepracované,no nie prekombinované scenáre a režisérov,ktorí ku svojej práci pristupujú s citom a maximálnym odovzdaním.Tento film je dokonalou ukážkou všetkých mojich naj.Nádhera! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nápaditě vykonstruované a velmi pohledně natočené drama, které téměř do poslední chvíle skrývá své rozuzlení, a tak vás i přes svůj skromnější děj dokáže udržet u obrazovky v příjemných pocitech zvědavosti a očekávání. Závěrečná pointa pak uspokojivě slepuje mozaiku Benových činů dohromady, aniž by zanechávala nepříjemné otázníky, jenže ten útok na emoce je prostě moc. V podstatě si nedokážu vybavit více emocionálně vyděračský film, tento podlý útok na oční sliznice mi trošku kazí celkový zážitek... 6/10 ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Film s W.Smithom málokedy sklame, ale či bola práve toto trefa do čierneho, neviem. Na jednej strane výborne herecky zvládnuté a precítené /kapesníky nutné/, príbeh zaujímavý a neotrepaný,ale má to jeden veľký problém. Už úvod naznačuje ako to skončí, čo by ani nevadilo ,viď napr. bravúrne zvládnutá Carlitova cesta. Horšie je, že už po 20-30 min. je jasné úplne všetko. Je to jediný ale podstatný nedostatok tohto inak kvalitného filmu. Páčilo sa mi hľadanie a odmeňovanie dobra, v dnešných časoch je to potrebné viac ako inokedy. A možno film inšpiroval ľudí, ktorí už nemajú chuť do života... Trochu zvrátená inšpirácia, ale je. 70%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Auto, ve kterém se párkrát objeví Ben Thomas (Will Smith), je Chevrolet Corvette Sting Ray C2 (1964). (kostak)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně a Malibu v Kalifornii. (Shley)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama