Reklama

Reklama

Držitel nominace na Oscara Will Smith ztvárňuje hlavní roli Bena Thomase, muže, který se ocitl na křižovatce a hledá způsob, jak ulevit svému svědomí. Zjistí, že má moc změnit život sedmi cizích osob, které si zaslouží druhou šanci. Když se však do jedné z nich zamiluje, musí se rozhodnut, zda má odhalit své tajemství – i kdyby to znamenalo vzdát se nadobro svého plánu. Snímek Sedm životů od tvůrců filmu Štěstí na dosah je podmanivým tajemstvím plným emocí, okořeněným láskyplným milostným příběhem a smutným, ale inspirativním koncem. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1 149)

genetique 

všechny recenze uživatele

Vyznávači silných príbehov - pripravte sa na emočný šok, pripravte si vreckovky a rezervujte si rameno svojho partnera. Tento film sa dotkne každého nervu vo vašom tele a zasiahne vašu dušu na miesta, o ktorých ste nemali anilen tušenie - a ak nie, potom nieste človek. Dojemný príbeh, ktorý možno stavia od začiatku na istotu, ale je neskutočne dobre zrežírovaný, prirodzene zahraný, k tomu si pridajte krásnu melodramatickú hudbu a ste stratení. Beznádejne. 85%. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Willa Smitha komentovať nebudem, nie je moja "krvná skupina", ale musím uznať, že zahral dobre. Prvá polovica bola slabá a chaotická, istý čas som sa v príbehu nemohol zorientovať. Dosť ma to znechutilo, ale som rád, že som vydržal, pretože druhá polovica bola podstatne lepšia a prekonala všetky moje očakávania. Keď sa človek v príbehu zorientuje tak už to ide. Len škoda toho samotného finále. Mám taký pocit, že sa dalo z pointy vyžmýkať podstatne viac emócií a ukončiť tak film pre diváka "bolestivejšie", tak ako sa na smutnú drámu sluší a patrí. Koniec bol jednoducho odfláknutý a predčasne ukončený. Škoda, takto u mňa iba mierny nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tohle drama mě dostalo. Willu Smithovi fandím už od dob Bad Boys a pořád dokola mi dokazuje, že právě on je zárukou dobrého filmu. Herců, kteří dokáží perfektně stvárnit komediální , i vážnou roli moc k vidění není a konkrétně u Willa mám pocit, že dokáže zahrát vážně cokoli. Příběh ve smutku se utápějcího Tima, který chce zásadně ovlivnit životy 7 lidí, aby odčinil svou vinu je přímo srdcervoucí ( a to nemluvím o jeho vztahu s překrásnou Emily, která doslova bojuje s časem ).Zkrátka a dobře, těším se na další Willovy role. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

zprvu místy chaotická změť scén s podivnými dialogy a mnoha otazníky na divákových rtech se postupně začíná spojovat do jasnějších obrazů a drtivý konec se dá těsně před ním samým odhadnout, což mu však neubírá na jeho velikosti... Will ukázal, že není jen ikonou nablblých komedií, ale umí i hrát... tenhle film asi hned tak z hlavy nedostanu, snad i proto, že se v porovnání se všedními malichernými "problémy" jeví jeho poselství víc než zamyšleníhodně. 90% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Snímek Sedm životů mě opravdu dostal a zapůsobil na mě. Je sice pravdou, že stopáž je mírně přemrštěná a být film o čtvrt hodinku kratší, nebylo by to na škodu, ovšem i tak natočil Gabriele Muccino perfektní a emotivní příběh s naprosto odzbrojujícím závěrem, jenž diváka dojme, ať chce nebo ne. Je nutné ocenit hudbu, ale i herecký výkon Willa Smithe a Rosario Dawson. O hodnocení vůbec nepřemýšlím. 5* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Film se natáčel chronologicky. Závěrečná scéna se tedy natáčela až jako poslední. Will Smith (Ben) přiznal v rozhovoru, že natáčení pro něj bylo psychicky velmi náročné. (don corleone)

Související novinky

Kid a Nemo Smithovi

Kid a Nemo Smithovi

15.01.2009

Klan Smithových dnes opět vládne titulkům filmového zpravodajství. Především je tu remake Karate Kida, ve kterém si hlavní roli zahraje Willův syn Jaden. Stejně důležitou je však postava jeho mentora… (více)

Reklama

Reklama