Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna zalezitost. Spis teda komedialni drama nez romanticka komedie, nicmene dulezity je to komedie. Uvod je sice docela suchej, nudnej Reynolds, nic moc se nedeje. Jenze nekdy po pulhodince Reynolds zacne magorit a dostavat se z jednoho prusvihu do druhyho a i kdyz to pusobi misty lehce prehnane, scenaristi to maj docela dobre promysleny, takze nic vylozene nebije do oci. No a velky plus je samozrejme Reynolds, kterej hraje paradne, ma komedialni talent a umi to dobre podat. Navic ve vedlejsi sexy roli doktorka ze Scrubs Chalke. Takze po rozpacitym zacatku nakonec spokojenost. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné spracovanie tragicky ladenej zápletky, veľmi zosúladený hybrid medzi komédiou a drámou. Aj keď je vo filme spústa vtipných momentov a situácií, myslím si, že film je skôr dráma o hľadaní a usporiadaní životných priorít muža, ktorého život bol do určitého momentu usporiadaný presne podľa tabuliek, šablón a plánov, náhle však zistí, že to preňho asi nebude východiskový postoj k životu. Žiadnu tragédiu, či syrový a surový príbeh však nečakajte, ide skôr o taký neformálny, ľahší pohľad na základné a zásadné veci životného pohľadu a postoja. Zápletka je skutočnou raritou v dnešnom svete filmov. Možno občas zablúdi aj smerom ku klišé, ale len to v oblasti dialógov. Dej bol neskutočne originálny a presvedčivo reálny, a nikdy neskončil v slepej uličke, a verte mi, že príležitostí, kedy tvorcovia mohli ľahko skĺznuť do neskutočnej frašky, bolo požehnane. Nenásilne pôsobí aj komediálna stránka filmu, ktorá mi opäť dovolila zaspomínať na staré dobré časy tohto žánru. Spanilý herecký výkon (opäť) predvádza Ryan Reynolds a ostatní herci sa popri ňom taktiež nestratili. 85%. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Situácia na začiatku a konci filmu je podľa mňa úplne zbytočná. Reynolds je tam akože o 15-20 rokov starší, podobne aj Emily Mortimer, no nejako to na nich nie je vidieť. Ak by sa vystrihlo prvých a posledných 5 minút filmu, vôbec by to neublížilo a nechýbalo. Inak je to ale vkusný snímok s vtipnými situáciami, predovšetkým tie s kartičkami stáli za to. Reynolds tu herecky prevyšuje všetkých. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil hodně a zase hodně mě to nepotěšilo, syndrom těšení je ve filmovém světě neobyčejně krutej, i když normálně to neuznávám!! Opět první polovina filmu je velice dobrá, i když už od samého začátku film postrádá vyváženější tempo, některé věci bych řešil mnohem rychleji. Proto se v klidu můžeme přesunout k hereckému obsazení, které je nadmíru zajímavé a všichni si své role odehrají dobře, vyčnívá samozřejmě Reynolds, bez pochyb nejlepší postava, taky je hlavní, někdy to ale neznamená nejlepší!! Druhá polovina filmu nudí a pouze záblesky ( scéna v krámě a na rybníku ) dobrých okamžiků drží vaše oči otevřené!! Jednou větou: Ryan Reynolds je další herec od kterého bych už zase chtěl nějakej akční nářez!! ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dnes film pustil a zjistil jsem, že jsem ho už kdysi viděl... To je tak, když to na csfd.cz člověk hned nezapíše, pak už neví... No, nevadí, tak jsem se na to podíval ještě jednou. Film je vlastně docela zajímavý, k zamyšlení, ale bohužel také nudný. Myslím, že 65% je adekvátní hodnocení, vždy je prostor pro zdokonalování, zde je ten prostor velký. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama