Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl pro mě moralistu (pokud jde o partnerské vztahy) naprosto šokující (avšak pro znalce znající dobře ženy a „aktivní“ dívky na prahu dospělosti .. tak to asi zas tak moc šokující není) statistiku, kolik otců vychovává a má za své vlastně úplně cizí dítě .. dítě, které není biologicky jeho, ale on to samozřejmě vůbec neví .. proradné ženské plemeno, však už ta středověká církev moc dobře věděla, proč prohlásila ženské lůno za nástroj ďábla a ženy samotné za nečisté .. možná proto se kněží ve velké míře vyhýbali mladým dívkám a zneužívali raději chlapce … tohle je drsný, uznávám … jde o moc dobrý filmový příběh .. dosti hořký, protože je odkoukaný ze života .. naštěstí s krásným závěrem, kdy „nevlastní“, ale přesto dcera, pomůže svému „pravému“ tátovi najít cestu, jak a kam jít (potom strašným a pro něj šokujícím odhalení) v životě dál … mimochodem, naprosto skvělá je Emily Mortimer … ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna zalezitost. Spis teda komedialni drama nez romanticka komedie, nicmene dulezity je to komedie. Uvod je sice docela suchej, nudnej Reynolds, nic moc se nedeje. Jenze nekdy po pulhodince Reynolds zacne magorit a dostavat se z jednoho prusvihu do druhyho a i kdyz to pusobi misty lehce prehnane, scenaristi to maj docela dobre promysleny, takze nic vylozene nebije do oci. No a velky plus je samozrejme Reynolds, kterej hraje paradne, ma komedialni talent a umi to dobre podat. Navic ve vedlejsi sexy roli doktorka ze Scrubs Chalke. Takze po rozpacitym zacatku nakonec spokojenost. ()

Reklama

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dnes film pustil a zjistil jsem, že jsem ho už kdysi viděl... To je tak, když to na csfd.cz člověk hned nezapíše, pak už neví... No, nevadí, tak jsem se na to podíval ještě jednou. Film je vlastně docela zajímavý, k zamyšlení, ale bohužel také nudný. Myslím, že 65% je adekvátní hodnocení, vždy je prostor pro zdokonalování, zde je ten prostor velký. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další komedie, které k tomu nadprůměru stačí poměrně málo. Jedná se zde totiž o docela normální existencionální problémy člověka středního věku, který svůj příběh vypráví budoucímu manželu "jeho" dcery. Takže něco v rámcové kompozici jako HIMYM. A zároveň se zde jedná o podobnou změnu přístupu jako v Yes Manovi. Ale co si budeme povídat Teorie Chaosu se nemůže rovnat ani s jedním výše zmíněným dílem. Jinak je to ale příjemná rodinná komedie, kde mi moc neseděl Ryan Reynolds ( přeci jen Green Lantern bude pro něj lepší role snad) a zároveň by zde mohlo být více Sarah Chalke a také ten konec by nemusel být až taková slaďárna. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama