Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem dost slušná vztahová komedie s jedním "malým" nedorozuměním a především Emily Mortimer. Ale i ostatní herci byli sympatičtí. Mně se prostě líbí americké komedie, které jsou vlastně cele o svatbě, svatebních dnech, přípravách na svatbu atd. (Dokonalá partie, Nesvatbovi, Fotr je lotr apod.). Takže u mě dobrý. Čtyři hvězdy sice ne, ale být škála větší, tři a půl by to byly určitě. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příběhem (nebo spíše jeho hlavním zvratem) zajímavá, originální a herecky velice dobře zvládnutá hořká komedie o jedné skryté lži, která se náhodou dostane na povrch a převrátí, jinak do detailu naplánovaný život, jednoho obyčejného muže. V režii někoho zkušenějšího se mohlo jednat o opravdu výborný film, takhle zůstává jen originální a skvěle zahraný snímek, na který však divák, velice rychle zapomene. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné spracovanie tragicky ladenej zápletky, veľmi zosúladený hybrid medzi komédiou a drámou. Aj keď je vo filme spústa vtipných momentov a situácií, myslím si, že film je skôr dráma o hľadaní a usporiadaní životných priorít muža, ktorého život bol do určitého momentu usporiadaný presne podľa tabuliek, šablón a plánov, náhle však zistí, že to preňho asi nebude východiskový postoj k životu. Žiadnu tragédiu, či syrový a surový príbeh však nečakajte, ide skôr o taký neformálny, ľahší pohľad na základné a zásadné veci životného pohľadu a postoja. Zápletka je skutočnou raritou v dnešnom svete filmov. Možno občas zablúdi aj smerom ku klišé, ale len to v oblasti dialógov. Dej bol neskutočne originálny a presvedčivo reálny, a nikdy neskončil v slepej uličke, a verte mi, že príležitostí, kedy tvorcovia mohli ľahko skĺznuť do neskutočnej frašky, bolo požehnane. Nenásilne pôsobí aj komediálna stránka filmu, ktorá mi opäť dovolila zaspomínať na staré dobré časy tohto žánru. Spanilý herecký výkon (opäť) predvádza Ryan Reynolds a ostatní herci sa popri ňom taktiež nestratili. 85%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snímek, o kterém se těžce píše. Zajímavá směsice komedie a životní tragédie funguje zřejmě tak, jak si tvůrci přáli. Momenty, kdy se máte smát a kdy cítit dojatě jsou snadno rozpoznatelné a celý štáb obě polohy zvládá znamenitě. Z Ryana Reynoldse se stává čím dál víc můj oblíbenec, neboť i s touto zajímavou postavou si poradil výborně. Na něm snímek hodně stojí, neboť ve slabších chvílích, které bohužel také nastanou, jejich negativní vliv na snímek zmírňuje na minimum. Nepředvídatelný příběh nechává diváka v napětí a vedle zvratů nabízí i několik povedených humorných scének, přičemž některé hraničí s absurdností. Nicméně v tomto případě to myslim v nejlepším slova smyslu. Chaos Theory je malý, nenápadný snímek, který by si rozhodně zasloužil více pozornosti, než se mu dostalo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No že bych z toho byl odvázanej, to né. Spíš to bylo takový nemastný neslaný. Chtělo by to trochu takové té grilovací sračky, aby to bylo lepší. Jo, byly tam dobrý scénky, místama, ale ke konci je to čím dál větší nuda. Ale nebudu tady prudit. Dycky jsem si myslel, že teorie chaosu je něco úplně jinýho. A proto věřím rači tomu něčemu jinýmu, než tomuhle filmu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama