Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

čakal som viac humoru a niečo . . . neviem to definovať . . . viac "výnimočné" ako len takúto nie veľmi originálnu variáciu na . . . podobné filmy, idúcu v overenej a poslednými rokmi preverenej koľajničke "pseudo-nezávislých filmov", na druhej strane je to film pomerne úprimný, pretože nemám pocit, že by si sám sebe a svojim divákom nahováral, že chce byť niečo viac, niečo extra; ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Totálně peckoidní tak-trochu-situační komedie říznutá silným dramatem. V jednu chvíli dokáže Siega ždímat nervy a nechat diváka vyjeveně civět dojetím, o chvíli později přichází sympatický úsměv a uchechtnutí nad dalším vrstvením příběhu. Když navíc musí člověk pořád myslet na to, že je to vlastně celé koncipované jako rada jednoho poznamenaného chlapa druhému, který se chystá do podobné situace (ach, to ženění) vrhnout po hlavě, je to k popukání. Nemohu jinak: tohle je další Reynoldsovský film, který si ode mě odnáší maximální hodnocení. Myslím, že filmy, které zaujmou, pobaví a poučí jsou neocenitelné... ještě že máme ty hvězdičky! Ryane, vítej v mých oblíbených hercích, chlape. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Ryan Reynolds mě příjemně překvapil :) :) Film je úsměvný, pár minut zpoždění a celá budoucnost se změní - to já vím již z vlastní zkušenosti, ale zde nebyla možnost ani na vysvětlení a hlavní postava upadla do nové životní teorie, kterou rovnou aplikovala :) Nejvíc se mi líbilo, jak svou ženu miloval a nechtěl jí být nevěrný a nechtěl ani využít potencionální příležitosti, jelikož byl opravdu spokojen :) To bylo moc pěkné :) Stuart Townsend v roli kamaráda byl skvěle švihácký a ráda se na něj dívám :D :D Scéna, kdy Reynolds dojde na svoji přednášku pod vlivem všeho možného a vlastně vyvrací svou vlastním teorii, kterou do té doby uplatňoval na společnost - ráda bych viděla jeho další přednášku, kdy by se měl vyjádřit k tomu, co tam podnikl :) Je to tvorba USA, tudíž lehký kýč tam je - ale ne zbytečný a není to až tak přebytečně pře*íčené :) :) Naopak jsem sama čekala, jak moc se to dokáže ještě zamotat a se závěrem jsem byla nadmíru spokojena :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama