Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Pěknej a milej film, takovej levnej, obyčejnej, s happy endem a spoustou známejch situací, ale nějak mi to vůbec nevadilo. Zřejmě zásluhou docela povedené režie a díky výbornému Ryanu Reynoldsovi. Bohužel celej zbytek obsazení byl asi největším nedostatkem filmu. Velkým kladem je naopak stopáž - film má docela rychlé tempo a nezačne nudit. Nic originálního se tu neřeší a do kina bych na to nešel, nicméně na zhlédnutí doma je to ideální. 70% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No dlouho jsme přemýšlel zda to bude za 4 nebo za 3... nakonec volím tu horší variantu.. Film o mé oblíbené teorii mne nadchnul, že jsme věřil v atak na 5 hvězd (jako můj oblíbený film Osudový dotek)... ale.. ale... někde se stala chyba. Začalo to asi trapnou diskuzí o pojmenovávání mužství pak se to začalo zvedat tím časovým posuvem (už jsme cítil teorii chaosu), ale co se z toho pak stalo.. takové absurdní spojení porodnice a nějaké běhny... nevím nezaujalo. Naopak potěšil obrat z toho kdo je nenáviděn a doprošuje se odpuštění na toho kdo nenávidí a je prošen o odpuštění. Tak jako tak jsme čekal více a dávám pouze 3z5 ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil hodně a zase hodně mě to nepotěšilo, syndrom těšení je ve filmovém světě neobyčejně krutej, i když normálně to neuznávám!! Opět první polovina filmu je velice dobrá, i když už od samého začátku film postrádá vyváženější tempo, některé věci bych řešil mnohem rychleji. Proto se v klidu můžeme přesunout k hereckému obsazení, které je nadmíru zajímavé a všichni si své role odehrají dobře, vyčnívá samozřejmě Reynolds, bez pochyb nejlepší postava, taky je hlavní, někdy to ale neznamená nejlepší!! Druhá polovina filmu nudí a pouze záblesky ( scéna v krámě a na rybníku ) dobrých okamžiků drží vaše oči otevřené!! Jednou větou: Ryan Reynolds je další herec od kterého bych už zase chtěl nějakej akční nářez!! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ryan reynolds je vynikající herec,i ve filmech nevalné kvality odvede nadprůměrný výkon a vždy je ozdobou filmu.navíc když ho dáte do tak kvalitního a perfektně natočeného filmu,je to herecký koncert.americká nízkorozpočtová produkce mi sedí.film o muži,který si náhodou posral život tak,aby ho napravil tak,že bude lepší než předtím.v českých vodách distribucí nedotčeno,jak jinak. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama