Reklama

Reklama

Prokletý

  • USA The Skeptic (více)
Trailer

Smrt tety známého právníka Bryana Becketa (Tim Daly) provází velmi zvláští okolnosti. Její synovec se nastěhuje do zděděného viktoriánského sídla, kde údajně straší. V domě skutečně dochází k podivným incidentům, které zarytý skeptik zpočátku ignoruje. Pak se terčem strašení stává sám Bryan a v jeho tvrdé slupce se pomalu začínají objevovat trhliny. Hlasy a přízraky v noční temnotě, indicie strašlivého tajemství – to vše přiměje dosud chladně uvažujícího Bryana pustit se do pátrání po děsivé pravdě, která ho může zničit. Ta mu ovšem jako prchavý stín stále uniká a celá se mu zjeví až v samém závěru filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Horory vážně nemám ráda, krváky mi nevadí, ale vážně nesnáším duchařiny a lekavé horory. V tomhle filmu jsem se lekla jen jednou. Což beru jako plus, ale když se na to podívám z druhé stránky, tak je to vlastně špatně. U hororu by se divák měl bát, měl by se lekat a měl by mít husí kůži, já jsem se lekla jen jednou a zbytek filmu jsem se nudila. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zase jednou horor, co by si zasloužil vyšší hodnocení než se mu dostává. Prokletý je poctivá duchařina, kde se nesází na lekačky typu "Počkám až to bude trochu napínavý a pak dám volume na plný pecky" , ale na poctivé, nečekané lekačky, atmosféru, dobré herecké obsazení a sympatického hlavního hrdinu, jehož chování člověk chápe tím víc, čím dál se snímek posouvá a odhaluje více a více z temné minulosti, která nikdy neměla znovu vyjít na světlo. Já se bavil od začátku do konce. Příjemné překvapení a Zoe Saldana ve vedlejší roli mě potěšila. ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku všechno v podstatě funguje tak jak má. Atmosféra je slušná a několik lekaček se taky povedlo. Bohužel, v druhé polovině na scénu přichází naprosto zbytečná postava Zoe Saldany a navíc se začnou řešit rodinné problémy hlavního hrdiny. Tvůrci totiž tak nějak pozapomněli, že vlastně chtěli natočit horor, veškerá atmosféra je tatam a film se jen neškodně dovleče do nijak originálního konce. Škoda no... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas som si pozrel tento film, že prehodnotím svoje hodnotenie, ale to sa nestane. Film je aj po opakovanom pozretí len na ciste 2*. Hlavne je to nuda a ducharčinou sa to nedá nazvať, keďže tých trademarkov tu je veľmi malo. Lakačky slabé, príbeh jednoduchý a triky skoro žiadne. Totálne zbytočný film, ktorý by chcel byt hororom, ale to je len jeho zbožne prianie. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

......démoni sú medzi nami....otázka znie akí démoni....Film, ktorý svojím spracovaním je na úrovni priemerného Tv filmu s duchárskou zápletkou, pričom autori neustále nechávajú pootvorené dvierka dvom variantám....a to vedeckej ( všetko bude mať logické vysvetlenie ) a nadprirodzenej ( za všetko môže démon ). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o poslední film Roberta Proskyho, který ztvárnil otce Wymonda. Herec zemřel krátce po dokončení snímku. (Terva)
  • Film byl kritizován za slabé napětí, špatný dialog a velkou podobu s horory ze 70. let. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru v roce 2008 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)

Reklama

Reklama