Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

inutihar 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že jsem viděl nějakou vystříhanou verzi, protože jsem nechtěl věřit, že v tom filmu něco nechybí. Pak jsem bohužel zjistil, že to opravdu bylo tak krátké a prázdné. Surfer, Dude selhává jako komedie i jako film o surfování a nejblíže má asi k huličským exhibicím Cheecha a Chonga. Pseudofilozofování o soul surfers to nezachrání. Pokud máte rádi surfování, pusťte si raději něco od Kaie Nevilla, Taylora Steela anebo prostě vyražte někam k oceánu. Hvězdička za to, že bylo natočeno na 16 mm film. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu mi vůbec nejde o to, že je to blábol. Jde mi o to, že pohoda z něj přímo číší, o což se stará především Matthew. Je zkrátka vidět, že surfování je jeho velká vášeň. No a stejně tak moje. Co jsem byl před třemi lety v USA, tak surfování zbožňuji a každý rock se těším na léto. Ty týpci jsou naprostý pohodáři, to je ostatně z tohoto filmu patrné. A Woody Harrelson je neskutečně cool týpek. Doporučení: Pustit si tento film po vysokoškolské párty a zapálit si k tomu .... no vy víte co. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Matthew Mc Counaghey je většinou zárukou dobrého filmu. Napomáhá tomu jeho charisma a vzhled. Zde to ale určitě nestačilo. Film je o člověku, který má sice své zásady, má ale pořád prázdnou kapsu, má sice své vize, ale nemá práci a ani ji mít nechce. Vlastně se jen tak poflakuje a… surfuje. Má poznámka: koníčka mít můžeš, ale život není jen o bezstarostném hraní si. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím tak vysoko ani proto,že bych byl fanouškem surforvaní,ve skutečnosti to jde zcela mimo mě.ale právě kvůli té pohodvé a osvobozující atmosféře filmu jsem to nasál patřičně dositosti.Dost jsem si ujžděl na výkonu Addingtona,jehož hereckého představitele jsem doposud moc nemusel.Nejsem ani přívrženec trávy a takové té životné eufórie jen z toho,že jsou zrovna na moři vlny,ale během sledování jsem si to dokázal představit.Pohodový a příjemný snímek,který určitě stojí za vidění,když už ne kvůli mým dojmům,tak aspoň kvůli skvělé hudbě a přehlídce bikin... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)
  • Na konci filmu je po titulcích ještě jedna scéna. (Atjov91)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama