Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

dopita 

všechny recenze uživatele

Slátanina z rodu těch debilních. Navíc koukat celej film na věčně zhulenýho a napůl nahatýho McConaugheyho (tradičně neustále s hubou dokořán), kterej pořád čučí do moře a hledá vlnu, to je na mě trochu silná káva. Vypadá to vypadá, že jeho přítomnost ve filmu začíná bejt ekvivalentem k průšvihu (co se týká komedií tak určitě). ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nebyl ani o surfu, ani o podstatě surfingu, ani o svodomyslném surfaři, já vám řeknu o čem tenhle film byl....byl o hovnu. Šlo tam o nějakou reality show, jenže já když když slyším dvousloví "reality show", tak mám chuť nakopat prase domací do koulí. A že byl Steve pohodář ? A co jako? To nad ním máme pořádat onanistický seance nebo co ? Takovej pohodářů tady můžu vypsat tolik, že budu mít delší komentář než Matty a Shadwell dohromady. ()

Reklama

Krasus 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím tak vysoko ani proto,že bych byl fanouškem surforvaní,ve skutečnosti to jde zcela mimo mě.ale právě kvůli té pohodvé a osvobozující atmosféře filmu jsem to nasál patřičně dositosti.Dost jsem si ujžděl na výkonu Addingtona,jehož hereckého představitele jsem doposud moc nemusel.Nejsem ani přívrženec trávy a takové té životné eufórie jen z toho,že jsou zrovna na moři vlny,ale během sledování jsem si to dokázal představit.Pohodový a příjemný snímek,který určitě stojí za vidění,když už ne kvůli mým dojmům,tak aspoň kvůli skvělé hudbě a přehlídce bikin... ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

,,Surfer, dude" je opravdu nenáročný film u kterého není třeba myslet. Ve filmu se sice téměř nesurfuje, ale film je o surfaři, který se zdatně vyhýbá reality show. Čekal jsem, že se film bude odehrávat v jiném stylu a tím mě částečně překvapil. Matthew zde ztvárnil opět jednu z těch svých pohodových postav. Tato role ovšem není na škodu. Je zde opravdu svobodomyslný a miluje vlny, které se ve filmu téměř nedostaví, což je trochu paradox. Woodyho Harrelsona není špatné vidět jako zhulence. Tento film určitě není něčím extra, ovšem pohoda z něj jen srší. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nesurfoval, ale po tomhle filmu mám chuť popadnout žehlící prkno, co stojí v komoře, a vlítnout na první vlnu kterou potkám! A o tomhle tento film je především, dějová linie je řídká až zbytečná (navíc snadno odhadnutelná). Hlavní je slunce, kočky, tráva a VLNY!!! Věřím, že surfaři sekají tomuhle filmu jedno perfektní hodnocení za druhým. Matthewovi je to očividně psané na tělo a vyloženě si to užívá, kočky sundavají plavky dřív než skončí úvodní titulky a dialogy smrdí trávou až se centrála DEA otřásá v základech. Dude, wind is goin on! ... 70% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)
  • Willie Nelson přijal roli, aniž by přečetl scénář. (žvanimírek)

Reklama

Reklama