Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze uživatele fabecc1222 k tomuto seriálu (5)

Tajný deník call girl (2007) 

Asi jsem měl o seriálu, který pojednává o prostitutce trochu jiné představy...Prvotní představa byla taková, že tvůrci do hlavní role vyberou někoho, kdo je opravdu přitažlivý a působí svůdně, vyzívavě...Což prostě Billie Piper nesplňuje. Seriál spíš ukazuje všemožné bizardnsoti, na které lze narazit, než že by nabídl nějaký kvalitní ucelený příběh. Hlavní postava je také v průběhu seriálu stále více nesympatická, a postupem času se ukazuje, že není prostitutkou kvůli penězům, ale z vlastního přesvědčení a díky své vlastní povaze, a že je takovou prostitutkou i povahově. Těžko říct, co vlastně chtěl tenhle seriál ukázat...Není to ani komedie, ani sociální drama, ani kritika společnosti, ani funkční vztahovka. ()

Série 1 (2007) (S01) 

Zatím spíš slabota...Komedie - Ani ne, Erotika - Ani ne, Drama - Ani ne, Vztahovka - Ani ne, Romantika - Ani ne, Příběh - Ani ne... Silně epizodický děj, kdy ale nic moc nezaujme. Stejně tak zatím nezaujala hlavní představitelka, za tu bych ty prach asi dávat nechtěl. ()

Série 2 (2008) (S02) 

Zajímalo by mě, koho napadlo točit seriál o prostituce v době, kdy je hlavní představitelka těhotná...Největší zábavou je tak sledovat to, jak se to tvůrci snaží různě maskovat, potažmo sestříhat tak, aby nebylo poznat, že má dublerku. Tohle byl opravdu krok vedle, protože díky jejímu požehnanému stavu vlastně odpadlo to, proč to vlastně sledovat...Ačkoliv už je asi čas přiznat, že já na to koukám hlavně kvůli účasti Lily James, která se objeví až v závěrečné sérii. Tak snad trojka bude lepší. ()

Série 3 (2010) (S03) 

Tahle série mi zatím přišla ze všech nejlepší. Tvůrci konečně zjistili, že je také dobré mít nějaký nosný příběh napříč sérií, a tak jsou jednotlivé epizodní kunčafti přizpůsobeni tomu, aby fungovali v rámci uceleného příběhu. Ačkoliv třeba příhoda s jídlem už byla nad moje sledovací možnosti, a musel jsem v rámci duševního zdraví překlikávat...Z kámoše Bena, u kterého snad všichni diváci už od první epizody pochopily, že hlavní hrdinku miluje, se stal z epizodu na epizodu nesnesitelný kretén, ale v závěru se to snad zas nějak vyřešilo. Hodně prostoru dostala taky další prostitutka Bambi, a to skoro tak, že máme v podstatě dvě hlavní role, asi už tvůrci nevěděli, co s Hannou (Belle), tak to museli nějak nastavit. Příběh okolo Hanny je sice plný klasických romantických klišé, ale v rámci oddechovky se to dá snést, a hlavní hrdinka mi tu přišla nejvíc sexy ze všech řad. No a teď už konečně ta Lily James ve 4. řadě... ()

Série 4 (2011) (S04) 

No tak se ve výsledku ukázalo, že Hannah je ve skutečnosti spíš Belle, než své pravé já, a je ku*vou jak pracovně, tak i povahově. Její i Benův charakter mi v téhle řadě dost vadili, stejně tak jako snaha tvůrců dostat na Belle co nejšílenější vlasové a módní kreace, které minimálně ve mě žádné touhy nevzbuzovali. ()

Reklama

Reklama