Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autorka romantických knih pro ženy Theresa Gorenová je zamilovaná do mnohem mladšího tenisty Waynea Jenningse. Tomu však jde jen o její peníze. Jedné noci Theresa zcela nečekaně Wayneovi zavolá a rozrušeným hlasem mu oznámí, že se za něj nikdy neprovdá. Wayne netuší, že ve skutečnosti volala Theresina starší sestra a zároveň její literární agentka Jess McCurdyová. Mladík zastřelí Theresu její vlastní pistolí. Poručík Columbo ovšem zjistí, že ve chvíli, kdy kulka pronikla do Theresina srdce, byla žena už nějakou dobu mrtvá. Stopy vedou k Tess. Jenže nic není tak jednoduché, jak by si to skutečný vrah přál, zvlášť když má případ v rukou Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opat jeden z nestandartnych dielov, ktory zaujme samotnym spracovanim. Mne osobne sa pacil aj muzsky zaporak. Bol to taky symapatak, ktory mi vo vysledku prisiel strasne slizky, takze som si uzival ako ho Colombo kruti. Neskor sa to pekne skomplikuje, co je pri Colombovi nie uplne normalne. Trochu ma sklamalo zaverecne usvedcenie, lebo mi to prislo neuveritelne, ale inak som si diel klasicky uzil, takze nie je dovod ist dole s hodnotenim. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri Colombovi znamenajú štyri hviezdy v mojom prípade trochu miernejšie sklamanie, v tomto prípade ale trochu väčšie. K trom hviezdam sa uchyľujem iba málokedy, k týmto častiam sa tento prípad síce dosť blíži, ale stále je o niečo lepší, aby som ho ohodnotil nižšie. Takže napísané je to dobre, čakáme, ako sa to celé vyvŕbi a s čím nakoniec poručík dojde. Je to síce znova prekvapivé, ale nie dostatočne usvedčujúce. Toto sa v seriáli nestalo prvý ani posledný raz. ()

Reklama

gizi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně tento díl přišel jako dost slabý. Columbo zde moc nehraje, sestra zavražděné je tak odporná, jak už jsem dlouho žádnou babu neviděl, závěr je takový, že jsem ho ani nepochopil (jak mohl mít v plánu vrah vrátit se zpět na tenis, když si naopak dělal alibi, že jede k zavražděné...). Zkrátka to nebyl moc "Columbo", ale jen slabší krimi. 55%. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/Pozor, možné spoilery v následujícím komentáři/ Zase jeden netypický a chvílemi možná i zmatený díl. Je vrahem skutečně ten, koho jsme viděli střílet? Já si pořád myslel, že to udělala sestra oběti. A vida, celé to bylo mnohem komplikovanější, tudíž jsem se někdy v ději (hlavně na začátku) trochu ztrácel. Díl má celkem vtipná místa, jen ten vrah mohl být o něco lepší. Závěrečná pointa? No nevím, dokazovala, že vrahem byl muž, ale s určitostí nedokazovala který. Zase snadno zpochybnitelné...P.S. Vždy mi zůstával rozum stát, proč Češi do původního názvu "Vražda v Malibu" přidali toho žongléra...sice to je narážka na Columbovu větu v závěru, ale přijde mi to jako neuvěřitelně blbý název. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabít mrtvolu není protizákonný." To je asi pravda, ale zabít mrtvolu, když ještě žila, to už jistě v rozporu s nějakým zákonem bude. A od toho je tady ošuntělý elegán, jehož otravnost nezná mezí a jehož brilantní závěrečnou dedukci by dokázal zpochybnit i patnáctiminutový student 2. ročníku Fakulty právnické Západočeské univerzity v Plzni. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama