Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh čtyř lidí, kteří se souhrou náhod poznají a začnou mít rádi. Camille, která v noci uklízí kanceláře, ve volném čase maluje krásné obrazy. Plachý, citlivý a samotářský Philibert je mladý aristokrat zblázněný do historie. Mužný a něžný Franck, který se živí jako kuchař, má hluboce rád svou křehkou a okouzlující babičku Paulette. Ti čtyři se společně naučí mírnit své pochybnosti a trápení, ale také dívat se dopředu a plnit si své sny. Objeví jeden druhého a pochopí, že nejsilnější jsou "prostě spolu". (gardenlady)

(více)

Recenze (70)

argenson 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása. Teď nemluvím o tom úžasným bytě, francouzské filmové interiéry jsou ostatně většinou hodně fajn. Milý lyrický příběh se solidními hereckými výkony (Laurent Stocker!). Zatímco jindy otřesné české znění pohřbí sebelepší film, tady bych řekl, že výborný český dabing pozvedl celkem prostoduché dialogy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Claude Berri /Jean od Floretty, Manon od Pramene/ natocil celkom sympaticku, ale Ganeshazial stale priemernu komediu, v ktorej dobre hra najma Audrey Tatou /Amelie z Montmartru/. Okrem nej vsak film trpi na priemerne spracovanie, priemernu reziu a hrozne priemerny scenar. Chladnym sposobom natocene, to je tiez minus : 55 % ()

Reklama

Landier 

všechny recenze uživatele

příjemný film, vystavěný na jednoduché zápletce, kde postavy nemají onu "hollywoodskou" hloubku, a kde se audrey tautou opět marně snaží vymanit ze škatulky amelie ... pokud chcete strávit hodinu a půl s francouzským filmem a nic od něj nečekáte, je ensemble, c'est tout dobrou volbou, pokud však čekáte, že z kina nebo jen obýváku odejdete s blaženým pocitem zážitku, na který budete ještě dlouho vzpomínat - pak vás tento film nejspíš zklame ()

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

Brakoidní snímek se zápletkou naprosto o ničem, okořeněný postavami naprosto o ničem a doplněný koncem naprosto o ničem - aneb jedna ze zajímavějších podívaných novodobé francouzské tvorby. Kritiky vychvalovaná, dle mě dnes naprosto přeceňovaná, Audrey Tautou už bohužel asi nikdy nezopakuje perfektní výkon z Amélie, popřípadě Příliš dlouhých zásnub, takže nejzajímavějším zůstává Guillaume Canet, což činí finální dojem z filmu ještě tristnějším. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nic ale vůbec nic co by zaujalo chlapy - proto to tady taky ztrhali. Příběh z ulice přeslazený jako limča.Ale proč se nenechat vtáhnout do příběhu a zapomenout na vlastní starosti? Francouzi si na takové filmy zkrátka potrpí tak si je taky natáčejí!.Film vás nezklame když vyhledáváte romantiku.U mě dobrý. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film je adaptací úspěšného stejnojmenného románu Anny Gavaldy. (gardenlady)
  • V knihe sa Camille (Audrey Tautou) narodila v roku 1977, vo filme v roku 1980. (Fanita)

Reklama

Reklama