Reklama

Reklama

Teenager Jake Tyler (Sean Faris) se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Tam však narazí na vyhlášeného rváče Ryana a rozhodne se, že se mu postaví. Nejprve však musí u skutečného mistra zvládnout bojová umění…  Hrdinou amerického akčního dramatu v režii Jeffa Wadlowa je teenager Jake Tyler (Sean Faris), který se s rodiči a bratrem právě přistěhoval do Orlanda a nastoupil do zdejší školy. Stejně jako mladší Charlie, který má úspěchy v tenisu, je i Jake sportovně nadaný hráč amerického fotbalu. A záhy zjišťuje, že dobrou kondici bude potřebovat. Když ho půvabná spolužačka Baja (Amber Heardová) pozve na večírek, Jake narazí na vyhlášeného rváče Ryana (Cam Gigandet). A poté, co od něho dostane pořádnou nakládačku, se Jake rozhodne, že to tak nenechá. Obrátí se na mistra bojových umění (Djimon Hounsou), který mladíka naučí nejen bojovat, ale také uvědomit si, jaký doopravdy je. Ale i když Jakeovi nejde o pomstu, je jasné, že další střet se surovcem Ryanem je nevyhnutelný... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (597)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Velice chutný filmový kousek, který si na nic nehraje. Cíl filmu je od začátku jasný, stokrát ohraný, šablonovitý a jednoduchý jako facka - zmlátit hlavního hajzla, ale to je na tomto filmu právě sympatické. Po celou stopáž jsem se ani chvilku nenudil, i díky skvělé hudbě to pěkně šlape. Sice se najde mnoho kokotin a nesmyslů (průměrný rváč, se během jednoho jediného měsíce vypracuje ve špičkového bitkaře, nebo že hlavní hrdina dostane padesát tvrdých ran do zlomených žeber a přesto dál statečně bojuje), ale ani to moc nevadí, protože tohle je zatraceně zábavná věc. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Slušný bitky, sexy dívčiny a mustang jak z Bullita? Co chtít víc... :) Vydařená teenage mlátička, ve které by sice všichni nemuseli mít osobní trauma, ale díky svižné režii slušně šlape, i když by klidně mohla mít o patnáct minut míň. Trailery projednou nelhaly a kde měly letos holky Let's Dance 2, tam mají kluci Never Back Down. P.S. Cruise buď fakt nestárne nebo toho mladšího bratra tajil docela dlouho :D ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kravina posledních měsíců. A dost odvážný návrat dětí MTV k osmdesátkám. V Nikdy to nevzdávej se spolu tak dlouho perou nový Karate Kid a Klub rváčů pro diváky TRL, až jednoznačně vyhraje ten první. A vymlátí pekvapivě silnou arénovku, přenesenou do dnešní odchlupené, nagelované, odsmraděné a jinak metrosexuální doby. Wadlowův nátěr používá osvědčená klišé i postavy (mentor s bradkou, slizský záporák a jeho povolná buchta... a dojde i na rastamana), akorát v našláplé videoklipové formě. Jen houšť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nikdy se nevzdávej ! To je zásadní pravdilo, kterým se řídí nejen ti, kteří tento film natočili, ale také ti, díky kterým tento film byl natočený a to narážim právě na Youtube a to je právě možná ten problém, že ten film se až moc otáčí právě kolem tohoto fenoménu dnešní doby, protože jinak by vlastně příběh neměl moc smysl. Fakt je, že řezanice v něm jsou slušný, všechno to slibně a zajímavě ubíhá, ale kam to všecko de? No přece na YouTube, takže je to trošku taky póza, ale nechá se na to příjemně koukat. Nic zásadního, kostra příběhu je taky průměr, ale ty boje, ty za to vidění určitě stojí ! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Never back down je prošpikovaný strašným množstvím klišé, stupidních keců a vším co je obvykle spojený s filmem, kde hlavní postava přechazí na novou školu, ale tady na tom fakt nesejde, protože příběh je neuvěřitelně svižnej, zábavnej a do toho parádní rvačky, bitky, mlácení a to všechno ve skvělým a zajímavě natočeným zpracování od normálních mlátiček, až po skvělý kung-fu komba + konečnej parádní duel a to všechno v celým filmu podporovaný fakt úžasně chytlavým a vytuněným soundtrackem. Samozřejmě příběhově to je fakt naprosto typická tuctovka, akorát okořeněná bitkama, ale tak neskutečně zábavná, že sem nebyl moc daleko abych tomu dal 5*, snad jen ta délka by mohla být menší, ale zároveň nemůžu říct, že bych se byť jen na malou chvilku nudil, to v žádným případě, jen by to bylo asi víc přímočařejší a efektivnější. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný názov bol Get Some, ale mal sexuálne konotácie, čo sa tvorcom nepáčilo. (619REY619)
  • Cam Gigandet (Ryan) je držitelem černého pásu v izraelském bojovém umění Krav Maga. (Mr.Hudson)
  • Školní scény jsou natočeny ve střední škole v Cypress Creek v Orlandu na Floridě. (Terva)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama