Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej horor, kterej v sobě skloubil thriller o únosu, horor se zdegenerovaným řezníkem a britskou černohumornou komedii. Fakt výborná zábava, pořád se tam něco děje, v první půli je to spíš taková komedie, kdy tam Sarkis a Shearsmith pořád něco kazí, až mi bylo skoro trapně za ně, jak jim to furt nejde a nejde a když tam ještě následně vlítnul Andrew, tak to byl dvojitej kurvící masakr, ten snad neudělal vůbec nic správně, druhá půlka je zase hororová, spousta krve, gore efektů, skvělý originální zabíjení, hlavně ta lopata na tu blondýnu byla naprosto brutální a totálně skvěle sednoucí a celkově to byla krvavá jízda. Krom toho se tady ukázalo, že je velká škoda, že Andy Sarkis moc nehraje, protože tady je fakt úžasnej ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

tak toto je pecka, trefujici se primo do meho gusta... mixaz britskeho humoru a splatter horroru se skvele naaranzovanyma vrazdama je presne to co od teto skatulky filmu cekam. Od Dawn of the Dead (04) jsem se nebavil vice. doporucuju vsemi deviti z deseti. ((ti-mpri-čr sen-si-tif.. ROFL))..............a dokonce tam hraje i Bronislav Poloczek :)... ()

Reklama

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo pobavit,...tak se tvůrcům zadařilo. Po střízlivém začátku, kdy jsem od toho moc neočekával, se toho začlo dít obstojně hodně. Sice je takových filmů požehnaně, i kvalitnějších asi, ale peprný britský humor tomu opět dodal šťávu. Až sem chvilkama očekával nášup Simona Pegga . PS: Kdo říká že je škoda absence Bossa nevěstince, nechť sjede opět záverečné titulky:) 75% ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Prvnich dvacet minuto slibuje celkem netradicni podivanou v podobe akcni komedie. Komedie se pomalu vytratila behem tech dvaceti minut a z akce zustala jen divna slatanina. Dival jsem se na to v noci,ale hororove mi na tom neprislo zhola nic - takze zustava pitoma slatanina spocivajici v nepovedenem unosu. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Pokud plánujete únos s cílem vydírat, jako hlavní hrdina David v podání Andyho Serkise, ujistěte se, že si za parťáky nevyberete někoho jako je váš bratr, který má strach z můr a musí se co chvíli hlásit své tlusté manželce, a kamaráda, který moc inteligence nepobral (-"Máš mobil?" -"Mám, ale je vybitý." -"A nabíječku máš?" -"Mám." -"Tak mi ji dej!" -"Je v klubu." -"A co tam kurva dělá???" -"Je v zásuvce." -"To byla řečnická otázka!!!"). A taky si dejte pozor, aby vám vaše oběť nedokázala pořádně zatopit, jako v tomto případě velmi vyvinutá blondýna s velmi sprostým slovníkem. K tomu si ještě připočtěte chatu v lesích a nedalekou farmu, kde bydlí jeden velmi nepříjemný člověk (nebudu to tady prozrazovat, je to takové překvapení po hodině filmu) a na průser je zaděláno. ---Britové opět dokazují, že žánr hororu, i když v tomto případě komedie se špetkou hororu, zvládají v současnosti ze všech nejlíp. Tady se bude častěji smát, než bát a to i u gore scén. 7/10 a to i díky tomu, že jsem se na to díval v noci na chatě taky u lesa, což umocnilo zážitek. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama