Reklama

Reklama

Sen

(festivalový název)

Obsahy(1)

V patnáctém filmu nás Kim Ki-duk zve do říše snů. Příběh dvou lidí, kteří žijí svůj druhý život ve snech, přivede k sobě nejen je, ale řadu podivných shod a událostí. Otázkou je, zdali najdou jako lék proti snům lásku nebo smrt. (DeLaMorte)

Diskuze

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Vynikajici film. Jdu slepit hul, co jsem nad Kim Ki-dukem zlomil po Case.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Na-yeong byla zatim skvela vsude, kde jsem ji videl, a tady tomu urcite nebude jinak... Trailer hezky, hlavne posledni tretina, kterou si ted poustim porad dokola. :) Nejlepsi Kimovka? To by musel byt prekonan uzasny 3-iron, cemuz neverim. :)

kohaku

kohaku (hodnocení, recenze)

Velmi pěkný, v první polovině až mainstreamově vzhlížející, trailer. Doufám, že to bude nejlepší Kimovka, už jenom kvůli Na-yeong :)

molotov

molotov (hodnocení, recenze)

To obsazení je moc slibný. I (Lee) je super, ale víc se těším na Odagiriho, ten chlap je úžasnej. V Tokyo Tower byl úplně boží.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Hmm, temer vsude je film anoncovany jako "Sad Dream", ale na nazev prozatim sahat nebudu... Nataceni filmu zacalo v lednu a docetl jsem se, ze do kin pujde az na podzim. Ze by se vyhnul letosnim Varum a Ki-duk tam mel "Beautiful", kterou produkoval? Nechame se prekvapit. Kazdopadne na mysteriozni pribeh s mymi oblibenymi herci se strasne tesim. :)

May

May (hodnocení, recenze)

Tim, ze ses nechal zblbnout Lukem, se vazne nechlub (:

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

ale v tom případě bych se snad taky přidal k napětě čekajícím, Čas se mi líbil a čím jsem se v Ki-dukově tvorbě dostával víc do minulosti, tím méně se mi líbila jeho vizuální stránku upřednostňujcí poetika, i když u takového Ostrova, 3-iron, Samaritánky, Luku a Ročních období to fungovalo i u mě

May

May (hodnocení, recenze)

Eodeon: Mnooo... vzhledem k obsazeni by to uplne klidne mohla byt nejaka filmovejsi konverzacka a la Time, takze chceme (:

Reklama

Reklama