Reklama

Reklama

Prckové

Trailer 2

VOD (1)

Malý chlapec objeví barevný kouzelný kámen, který nejen plní přání, ale zároveň v malém městečku Black Falls, kde se příběh odehrává, způsobí naprostý chaos. To když se ho pokusí zmocnit závistivé děti i vypočítaví dospělí. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (71)

Olík 

všechny recenze uživatele

Dětské dobrodružství o kouzelném duhovém kamínku, který vlastníkovy splní jakékoliv přání. Přát si můžete motorku na raketový pohon, doživotní zásobu oplatek nebo nehoráznou kopu peněz. Má to jeden zádrhel - kamínek se nesmí dostat do nesprávných rukou. Rodriguezovo přeskakování z Desperádů a Grindhousů na Žraločáky a Špiónské děti má jedno velké pozitivum v tom, že do na první pohled dětských filmů vnáší něco co nám Šmoulové nebo Jů a Hele nemůžou nabídnout. Shorts jsou podobně jako Spy Kids nebo Dobrodružství Žraločáka a Lávovky barevní, potrhlí, zábavní, plní efektů, ale taky neuspořádaní a přeplácaní. Rodriguez si od kouzelného kamínku přál víc než nerost dokázal zvládnout a Prckové se mu vymkli kontrole. Z počátku dobře rozjetá zábava pro celou rodinu se ke konci mění v chaotické předhánění "já chci kaňon plný aligátorů, já chci být nejmocnější na světě, já chci být obří vosa.....já chci tohle, já chci tamto" čímž se děj vytrácí na úkor efektů. ()

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez je podivný režisér, na jednu stranu obdivuji jeho filmy jako "Sin City" nebo "Machete", ale dětské, rodinné komedie jsou hodně nekvalitní, hloupé a ani ne tak vtipné, takové pro průměrného amerického diváka. Tento snímek má sice jasné poslání, ale žádnou hlubší rovinu. Ve srovnání se všemi díly série "Spy Kids", které také zrovna nepovažuji za největší skvost americké kinematografie, je tento film snad ještě horší a v číslech bych mu nepřisoudil ani těch 25%. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez je pracant, hračička a z přemíry energie na nás neúnavně valí i filmy pro děti podivné kvality, ve kterých si dělá, co se mu zlíbí...Těžko hodnotit jako dospělý divák, ale ani nejmenší publikum nebude asi moc jásat...Užije si sice barviček i trikového blbnutí, ale jinak dostane zmatený slepenec, ve kterém se nebude moc orientovat a kde mu bude spousta věcí cizích... ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Když jsem si nakonec přečetl jméno režiséra nemohl jsem mu přijít na jméno. Ale pak jsme si řekl, jo proč ne, je to magor a k tomu patří, že točí i takovéhle ptákoviny. K filmu bych se vyjádřil jako k nepřehledné přehlídce nesympatických postav a neumím si představit, že by to bavilo děti. Natož rodiče. Já to viděl jen z důvodů nemoci a lenosti. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

To mi zase bylo jednou probuzení do děje filmu, který mi přišel nedokončený a zbytečný k tomu všemu. Nicméně ti ufouni byli sympatičtí (heh aspoň že oni, když ti malí šikanisté byli skupinka fakt pošahaná a jak ta holka dala do pusy tu rybu, bóóóže)...Přeju si být obří vosa! Přeju si být....hmmm....obří....chrobák? Joo s chrobákem je velká šance na zneškodnění transformera z kostek. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Austinu v Texasu. (rafix)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Reklama

Reklama