Reklama

Reklama

Malý Rambo

  • Velká Británie Son of Rambow (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když Will Proudfoot vymýšlí útěk z domova narazí na Lee Cartera, školního rváče. Vyzbrojí se videokamerou a filmem Rambo: První krev. Společně objeví, že jejich vynalézavá a někdy trochu nešťastná filmová dobrodružství mohou začít! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

Diego 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem to stahoval, mel jsem v planu shlednout parodii na ramba, která měla slusny hodnoceni a chytlavy obal, nic vic jsem o tom nevedel a ejhle vyklubal se z toho mily snimek, ktery je casto usmevny a kdyz vidite pribehovy klise v poddani dětí, tak si to klise ani behem filmu neuvedomíte. Neuskodi a zahreje ;) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Zábavný film (hlavně, ale nejen) pro děti je fantasticky barevný i díky skvělým animacím, které se do příběhu dostávají z mysli hlavního hrdiny. Pro přísně katolicky vychovaného otloukána je první film s Rambem jako zjevení z jiného světa. Ve své bujné fantazii si představuje, že je svalovec jeho chybějícím tátou a on jej jako správný synek zachrání před létajícími psem i obživlým slaměným panákem. Hravá atmosféra natáčení jejich amatérského filmečku se přenesla i na Syna Ramba, který je nacpaný nejrůznějšími drobnými legráckami. ()

Reklama

Pump 

všechny recenze uživatele

Překrásně zpracované téma, které se dalo milionkrát zkazit a nestalo se. Krásně zahrané, kluci excelují. Zábavné a opravdu příjemné komediální drama. Zajímavý pohled do nitra ortodoxní církve. Střet církevního "holého" světa, jejich praktik a hodnot s okolím, které jejich vírou dotčeno není. Dva kluci a jejich dobrodružství jako vystřižené z dobrodružných knížek mého dětství. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Teda, podle názvu a obalu jsem myslel, že půjde o nějakou parodii v Rambo stylu a ono šlo o v celku slušný doják. Tak jo, to možná přeháním, ale více citlivé povahy nějakou tu slzu ukápnou. I proto se mi jeví toto dobrodružství spíše jako drama pro piškoty, nežli "divoce zábavný", jak je napsáno na přebalu. A nebo divoký jo, protože ti dva hošani byli jak urvaní ze řetězu... :-) 55% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho niečo iné, niečo úplne iné! A síce nejakú úsmevnú komédiu o malých chalanoch, ktorí si budú chcieť splniť svoje vytúžené dobrodružstvá s dávkou detskej naivity. Napokon sa z toho vykľula mini-dráma, na ktorej sa moc smiať ani nedalo. Scenár by nebol až tak úplne zlý, ale realizácia toho celého mi prišla doslova nemožne amatérska. Ja viem, že to je asi film určený skôr pre detské publikum, takže na to beriem ohľad. Ale aj tak som očakával ničo zaujímavejšie, hoci aj toto malo svoje svetlejšie chvíle a nejaké náznaky posolstva. No viac ako 2* som neni ochotný dať tomuto ani náhodou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Garth Jennings a Nick Goldsmith svou práci na filmu přerušili, aby se mohli věnovat produkci filmu Stopařův průvodce po Galaxii (2005). Poté se k projektu opět vrátili. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně v anglickém městě Berkhamsted, v okolí domu Ashridge Estate v Hertfordshire. (Terva)

Reklama

Reklama