Reklama

Reklama

Konec světa se blíží…
21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

ARTchaoos odpad!

všechny recenze uživatele

Žiadny 21.december 2012 nemá byť, ževraj to zle vypočítali :D je to len na smiech že chcú spraviť trhák a nepodarí sa, no ale koho zaujíma to ako pôjde z tohto sveta ? Kto chce vedieť kedy bude jeho posledná hodina ? tento film ani nemal výsť veľká strata peňazí ktorá mohla teraz pomôcť JAPONSKU .... (alebo iným krajinám ktoré to potrebujú ) .......[chaoos] ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Ty dialogy fakt stojí za to :-D Nejlépe to vystihoval výraz mé drahé polovičky = film jsem si pouštěla, když spal, občas ale údivem musel otevřít oči, aby zkontroloval, zda jsem se nezbláznila. Jedna hvězdička za to, jak rychle to uteklo (hlavně díky tomu, že jedinci v tomto snímku činí všechna rozhodnutí naprosto bez rozmyslu a prostě jen tak si řeknou, že musí jet do Chichen Itza - mimochodem...stavba, ke které dorazí v Chichen Itza vůbec nestojí, jde jen o jakousi napodobeninu mayské architektury) a jak moooc mě to celé pobavilo :-) ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Zase tak zlé to není... Efekty hrůza, ale jakýsi nápad to má, relativně to odsejpá a kouká se na to celkem dobře. Občas se pobavíme na účet tvůrců v situacích typu kdy z oblohy spadne kroupa, proletí sklem auta a zabije řidiče přesnou trefou do srdce. I tenhle film je podobně jako "Apokalypsa" plný hloupých náboženských žvástů, ale narozdíl od zmíněné Apokalypsy se to dá i přežít. Mno, Asylum vytvořilo i horší věci. /viděno na PC(DVDrip): 35% a 2*/ ()

HMTD odpad!

všechny recenze uživatele

Kdosi mi řekl že film 2012 není vůbec špatný, tak jsem si to sehnal a několik let odkládal čas kdy se na to podívám protože mne katastrofické filmy moc neberou, včera jsem to vyděl a celou dobu si říkám jak se tahle kravina mohla někomu líbit a dnes jsem zjistil že mám špatný film. Scénárista nemá ponětí o logice, a celkově stvořil slátainu za kterou by ho snad nepochválili ani křesťané, i když má film náboženský podtext. ()

slunicko2 odpad!

všechny recenze uživatele

Soudný den amerického filmu. Na filmy tohoto typu se mohu se sebezapřením dívat pouze u počítače, kde sleduji "příběh" ve dvacetisekundových skocích, které mi umožňuje nastavení mého přehrávače. Pravá ruka ovšem úpí, jako bych se snažil o třetí vyvrcholení za sebou, na to holt už nemám věk. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film se z části natáčel ve středoamerickém státě Belize, konkrétně ve městě San Ignaciov v přírodní rezervaci Chaa Creek a v historickém areálu Caracol, který je v současnosti významnou i vyhledávanou destinací s archeologickým nalezištěm a památníkem mayské kultury. (topr harley)

Reklama

Reklama