Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

H34D 

všechny recenze uživatele

První polovina je poměrně nudná omáčka, na které by se určitě dalo ještě zapracovat, avšak pointa celého videa je dobrá a hlavně šokující. Na lidi nesnášející pavouky (jako jsem třeba já) to musí působit dost věrohodně... Člověk by si až možná přál, aby tu milou injekci do oka schytli i sami výrobci těchto pitomých "hraček". 7/10 ()

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Mnoho z vás si stěžuje na zbytečnost té větší části snímku, kde se prakticky nic neděje. Podle mě zbytečná není ani trochu, vyhovuje mi její náplň i délka a díky této části má také mnohem větší účinek to, co bude následovat... Člověk, který to sleduje poprvé proto nemá vůbec šanci tušit, co by se asi mohlo stát a závěr si dle mě velmi užije. ()

Reklama

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Těchto 9 minut dramatu mě dostalo víc než kdejakých mitut 180. Ze začátku to vypadalo na ohromnou nudu, ale scéna v obchodě mě probrala. Je až neuvěřitelné, co dokáže "sranda" a strach z malého zvířátka. Musím také uznat, že úplný konec jsem opravdu nečekala a u titulků jsem seděla s otevřenou pusou. Pecka kraťas! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Babouček pro >štěstí< (? ;o))) . . . Brilantně vypointovaná a naprosto dokonale (profesionálně :-) natočená etudka na téma "co se má (po)s(t-r)át, to se..." . . . Tahle absurdní maličkost si prostě zaslouží, aby se stala kultovním >mikrometrážním< filmem... - - - P.S. Mimo jiné - díky téhle bizarní epizodce ze života si vybavuju, kolik znám (nerváků) lidí, co dělají podobné pitomosti za volantem. A že se něco takového vlastně klidně může komukoli kdykoli doopravdy stát... ;o) . . . Jinak - naše pavouky - protože neškodí - mám rád, nelekají mě a hlavně - žádnýmu bych dneska už neublížil. Když už pro nic, tak pro tu možnost, že se mi to jednou vrátí i s ouročky... :o) - - - - - (poprvé viděno 11.3.2008 na Youtube, komentář zde jako sedmý - 12.3.2008) - - - - - Pavučinka k filmu: http://www.youtube.com/watch?v=hgYykXgwl20 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

5 hvezd jen a jen za ty poslední minuty, celý zbytek by tak tak vyšplhal k průměru, ale zase na druhou stranu je pravda, že kdyby jsme vůbec ty závěrečné scény neměli podkresleny, nešlo by si je tak vychutnat. Hlavně popis toho charakteru vtipálka by chyběl. Tak či tak, byl jsme schopen ten nudný táhlý děj úplně vypustit a odpustit. Při prvním zvratu jsem zůstal šokovaně stát, při druhém jsem se přistihl, že se škodolibě šklebím. Doufám, že se mi takhle neutváří moje povaha.. .-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama