Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Peňazí nemali veľa, tak ich väčšinu dali na brutálne scény. Rozumný krok. Bohužiaľ si to odniesol zbytok filmu. Herci ani príbeh už žiadnu dieru do sveta neurobili. To že sa na tento film dala nalákať Thora Birch, je škoda. Americkú krásu človek natočí raz za život a vo väčšine prípadov z tým aj celý život musí vystačiť. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jediný, co můžu ohodnotit kladně, jsou efekty a provedení eliminací (nejlepší je pro mě asi kousek s páteří). O ostatních věcech jako je atmosféra, herci, příběh a průběh se to ale říct nedá. Když to vezmu postupně, tak atmosféra vlaku není ničím zajímavá a také tím, že existuje jen jedna cesta skrz vlak, docela nudná. Herci jsou pak typické oběti, o nichž se nemusíme nic dozvědět, protože jediná jejich úloha je být dřív nebo později eliminován a cokoliv, co podnikají do doby, než se tak stane, prakticky nemá žádný význam. Příběh je pak docela uhozenej a těžko uvěřitelnej . . . Nehledě na to, že si američané možná doopravdy myslí, že po Evropě jezdí vlaky, ve kterých vás bez větších problémů zbaví orgánů tak, aby byly ještě použitelné. Slabší ** ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase jeden americký pohled na východoevropský vidlákov. A to mnohem méně kvalitní než ten Rothův. Fanoušky gore hororů Train nejspíš neurazí, ale hledat zde byť jen náznaky chytrého příběhu je zbytečné. Ten film je občas tak připitomělý, až to skutečně působí zábavně (kupříkladu bulharský zabiják, jemuž se oběť schovala pod vagón, jej radši vlastnoručně odtlačí, než aby se pro ni sehnul). Strašné je i herecké osazenstvo, mezi kterým kupodivu nevyniká ani Thora Birch, neboť ani jí nelze uvěřit žádnou zahranou emoci. Train si sice dovolím označit za jeden z těch snesitelnějších hororových kusů, které jsem v posledním cca měsíci viděl, avšak i tak to bude pro většinu diváků ztráta času. Takže radši nebrat... ()

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Jede jede mašinka, kouří se jí z komínka...:-) Film byl tak do půlky dobrej, ale jakmile došlo k tomu, že bacili tlusťocha do hlavy a zdrhli, místo toho aby ho dorazili, tak jsem začal kroutit nechápavě hlavou, až do konce filmu...Opět jeden z hororů, kterej postrádal totálně logiku. Škoda, mohl to bejt slušnej kousek, zvlášť když v něm hraje taková známá tvář. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor by se dal nazvat "Hostel ve vlaku" a právě srovnání s Hostelem je docela na místě. Jde tu sice o něco jiného, ale styl a místo činu je podobné. V Hostelu byl podle mého naprosto debilní nápad "mučení a zabíjení za peníze", tady je motiv vražd sice o něco lepší, ale když už to teda dělají z vyššího principu, tak proč je tak masakrují, že? No to by pak asi nebyly ty pravá krvavá jatka. Film je v určitých momentech dobrý, jindy zase úplně přihlouplý. Chování postav je jako už tradičně v podobných filmech hodně často na přesdržku. Vítám vlakové prostředí a některé ty gore scény. (Spoiler - Nemám rád když se cokoli děje s mozkem a tak ani v tomto případě přefiknutí míchy mi neudělalo moc dobře. Za což chválím.) Mínusem je místy rozpačitý děj, chování postav a celý ten velký projekt, kdy ostatní cestující nehnou ani brvou, mi taky příjde docela mimo. Ještě bych apeloval na český název, proč naši distributoři musí do překladu pořád dávat "smrt", "peklo" nebo "zlo", když to v originálním názvu vůbec není? Trapas. 45% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama