Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Za trest bych nechal anglány natočit film třeba o NHL,aby se amíci nesrali do žánru, kterýmu nerozuměj.A o propuštění vězňů rozhodují dozorci a ředitel?Ne soudy?Ani jsem nevěděl, komu fandit.Blbci se rvali s jinými kokoty ,Byl to thriller, komedie, sportovní drama, vězeňské drama, nebo na co jsem to vůbec koukal?Největší blbost, jakou může udělat ženská svýmu uvězněnýmu chlapovi-ukázat mu vyholenou štěrbinu ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Snímek jehož scénař je tak jednoduchý ,až to bolí.Ve své podstatě budete vědět,jak film skončí už po deseti minutách od jeho spuštění.Pokud film vypnete,tak se připravíte o sympatické herce,kteří nešetří vtipem,ale ani ránou pěstí.Narovinu,u ženského pohlaví snímek moc neuspěje.Ani mužské pohlaví nebude jásat,ale máme zde jednorázovou záležitost u které se pousmějete a budete chtít už jenom z principu vidět ten předvídatelný konec.NENÁROČNÉ!!! ()

Reklama

Ponocnej 

všechny recenze uživatele

Pekne,pekne sice casto kdyz se mlatili tak machali tak nejak divne rukama jako par buziku ale kdyz se tomu pridali zvuky jak rana dunive dosedla a dynamicka hudba tak to slo :-) jinak pekny film o nenavisti mezi dvema skupinami a eskalaci nasili a dost to teda prehnali s happyendem :-) smrt sparte :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jebnutí Američania sa serú do všetkého, z čoho sa dajú vytrieskať doláre a je im úplne jedno, že danej téme rozumejú ako hus pivu a celé to skurvia. Amíci vedia hovno o tom, čo je to futbalové násilie a ako to chodí medzi hooligans. Už prvá časť "Green Street Hooligans", kde si zahral chuligána hobit Frodo, nestála za veľa. Bolo to hodne mimo. No toto primitívne, zbytočné pokračovanie je totálna sračka. Naivný americký nezmysel, strata času. Ak chcete vidieť výborne natočený film o futbalových chuligánoch, tak si pustite anglický snímok "Football Factory". * ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začal bych netradičně otázkou: Proč zrovna hned Green Street Hooligans 2? Kvůli tomu, že Ross McCall nicotným způsobem fungoval v jeničce? Protože, nám bylo hned ze startu vysvětleno, že klukům kriminálníkům bije srdce pro Kladiváře? Nebo k...a proč? Hooligans z roku 2005 s Woodem a Hunnamem jsou zatraceně zdařilým kouskem z prostředí fotbalových rváčů - Hooligans 2 jsou dost možná průměrným vězeňským dramatem, ale odkazovat se na čtyři roky starého předchůdce je úplně mimo. Jak už jsem napsal pobyt Rosse McCalla a jeho dvou kumpánů je něco mezi starou VHSkou, Fotbalem za mřížemi (r.2001) a španělským vězeňským opusem - nic víc, nic míň. Nějaká atmosféra tam je, příběh kopírka na druhou, herecky za dostatečnou, ostatní filmařské profese v pololetí stejná známka. Určitě se dají zamřížovaní rabiáti bez problému skouknout, ale původním Hooligans nesahají ani kotníky. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)
  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)
  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)

Reklama

Reklama