Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Seti 

všechny recenze uživatele

Jsou to ale hodně slabé 3. Film se koncepčně řadí po bok A Guide to Recognizing Your Saints se všemi přednostmi i slabinami. Mezi přednosti lze určitě zařadit silné herecké výkony a několik výborných a emocemi naplněných momentů. Daniel Craig dokázal poznamenaného a upadajícího herce, jenž se snaží vypořádat s démony z mládí, zahrát skutečně na výbornou. Celkovou slabinou je pak jednoznačně bezdějovost, ze které pramení utahanost a občas se vkrádající nuda. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl obsah, čekal jsem něco jiného. Vlastně jsem to čekal právem, protože uživatel WarholsC si asi spletl filmy a napsal úplně něco jiného, než se odehrává. __ Flashbacks of a Fool spoléhá na Craiga jako Amerika na Obamu. Uvidíme, jak se to podaří prezidentovi, ale Daniel to zvládl na jedničku a zaslouženě odchází jako vítěz! Na cestě pro výhru ho doprovází skvěle a pohodově laděný soundtrack a vizuální styl filmu, který hezky pentluje mezi retro lookem a moderní sytostí. ()

Reklama

tufr 

všechny recenze uživatele

Tak ani za boha by mě nenapadlo před zkouknutím si myslet, že ten film se bude odvíjet takovýmhle směrem!!! Natočený perfektně, Daniela mam taky rád, ale prostě sem nějak nečekal že tam holka vybouchne na mině atd.... No síla, bohužel myšleno spíše ve špatném světle. Časem se ještě na to určo kouknu, ale skutečně až časem. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to nějak "velkolepé", naopak mi to vlastně přijde takové "nízkorozpočtové", ale něčím je to zajímavé...A není to za mě Craigem....Vlastně mě více zaujal Eden a také ženské postavy...Je tam rozptyl 25let, kdy nevidíme, co se vše dělo, ale ono to vlastně není podstatné....Jednou viděno - stačilo. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Upadající filmová hvězda, Joe (Daniel Craig) by na své mládí nejraději zapomněl. Možná i proto se ke svým příbuzným nezná, a jedině, kdy si na domov možná vzpomene, je v alkoholovém či drogovém opojení. Když mu ale zavolá matka, a sdělí mu, že jeho dávný přítel z mládí právě zemřel, začne vzpomínat, kdy a jak vlastně nastoupil na cestu, která jej dostala až tam kde je... K tomuto filmu jsem se dostal přes filmografii Claire Forlani, a i když její role je zde zcela minoritní a vcelku nedůležitá, i tak jsem rád, že jsem měl příležitost tento film shlédnout. Sice to není takový odvaz, jako jsem dle hodnocení zde čekal, a trochu zazlívám filmařům, že celá "současnost" ve filmu (s Danielem Craigem a právě třeba i Claire Forlani) je zde jen pro nalákání diváka na známá jména, a se skutečným příběhem (mládí ukončené tragickou událostí) nemá dvakrát co do činění. No co se ale dá dělat... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama