Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nuda. Záverečnú pointu vytušíte v prvej pólke filmu a keďže tvorcovia sústredili pozornosť hlavne na vyjednávanie s políciou a preverovanie potencionálnych nositeľov, vznikol z toho skôr sci-fi thriller, ako horor a hororová stránka preto takmer vôbec nefunguje. Mutant bol pekný, ale kvôli nízkemu rozpočtu sa pred kamerou objavil dohromady na nejaké dve-tri minútky, a pri absolútnej absencii strachu tak Alien Raiders hororového fanúšika skrátka nemajú čím prekvapiť. 50% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Můj nevlastní táta byl policejní vyjednavač v Chicagu.. Říkám vám, že jinak se odsud nedostaneme, než že se pokusíme sami utéct !!" Jeden by spíš dle duchaplnosti této repliky odhadoval, že vlastní otec scénáristy byl bratrem jeho matky, čímž bych se však opravdu jen velice nerad nějak dotknul jakéhokoliv podobného výstavního degeneráta.. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když jenom projdete kolem televize, aniž byste měli v plánu se na něco v televizi koukat, ale tam běží něco zajímavýho a vy na to koukáte napřed minutu, pak pět minut, pak deset minut, a nakonec se to rozhodnete dokoukat do konce, i když jste měli v plánu dělat něco jinýho? Tak přesně tohle se mi stalo u tohohle filmu. Šel jsem si jenom pro něco do obýváku, tam byla zapnutá TV Nova a asi už pět minut běžel tenhle film, na obrazovce zrovna byla scéna, kdy sámošku v nějakým americkým městečku přepadla banda lidí, a já se do toho zakoukal. To už značí něco o tom, že tenhle film asi tak špatný nebude, když dokázal zaujmout někoho, kdo nesnáší sci-fi žánr, což jsem já. Jasně, že na to tvůrci neměli moc peněz bylo na filmu poznat, ale o to víc obdivuji, co tvůrci dokázali za málo peněz natočit. Film je totiž atraktivní, zajímavý, záživný, napínavý a troufám si říci i neotřelý. Přitom stačilo pár herců, jedna sámoška a parkoviště před sámoškou a máme tu sci-fi horor, který je dle mého názoru na sobotní noc přímo ideální. Já jsem spokojený, ale přece jen nemohu filmu udělit více než tři hvězdy, protože mě trochu zklamal závěr (nesnáším otevřené konce ve filmech) a pár nelogičností by se zde také našlo, z toho důvodu tedy film hodnotím jako průměrný. ()

IGNI 

všechny recenze uživatele

Tak jo čekal jsem průměr a co jsem dostal? Už úvodní hudba slibovala nářez a ten se velice záhy dostavil, filmy o mimozemšťanech mi jsou velmi blízké a takovéhle pojetí se mi velmi zamlouvalo. Pěkně vykreslená organizovaná skupina lovců mimozemšťanů, a jelikož jsou ti mimozemšťané parazité a jsou v lidech, samozřejmě je všichni ostatní považují za teroristy a vrahy. Téma bylo zpracováno vážně, dialogy byly skvělé - asi ve třech případech fakt na zasmání. Konec obligátní žánru. Milé překvapení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu funguje dobře, ta druhá už jenom všechno protahuje, nudí a je totálně předvídatelná. Je to škoda, protože už to chvílemi vypadalo na něco trochu pořádného, prostředí obchodu je zajímavé (a souhlasím s jedním mým oblíbeným uživatelem - rozhodně je to lepší jak Mlha 2007) a ani ty postavy nejsou k zahození, jen je prostě blbý, že z dobře rozehraného nápadu (nijak originálního, ale to je mi tak nějak jedno) to spadne do toho nejočekávatelnějšího. Lepší 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)
  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)

Reklama

Reklama