Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když budu film hodnotit po hororové stránce, tak je to čistá nula. K vidění toho kromě několika kapek krve a jednoho podříznutého krku víc nebylo. Režiséra i celý jeho tým bych nechal zavřít do železné panny a nechal je tam shnít, aby už nic dalšího v životě nenatočili. Na druhou stranu se mi alespoň líbil docela solidní výběr hereček, které měli rozhodně co ukázat. Pokud ovšem budu chtít vidět eroticky ladění film, tak se porozhlídnu někde jinde a tenhle paskvil už nikdy více nechci vidět. Za pěkné ženské dám jednu * ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Po kolikáté už se musím ptát, kde ti umělci berou na tohle prachy? Dejte mi je a natočím minimálně o pár procent lepší film. Protože zde se těžko jmenuje, co je vlastně dobře. Snad jen ty hezké české holky. Alespoň to pozitivum, že za hezkýma holkama se jezdí zase tady. Nicméně, abych to zkrátil. Už od počátku je zde naprosto neposlouchatelná, příšerná a uši devastující hudba - ještě, že je film tak krátký. Pak máme další věc a tou je scénář. U podobného typu filmů je to zcela běžné a tak jeho děsivě špatná kvalita nepřekvapí. Tak jako tak by se dalo říct, že kdyby byl příběh trochu propracovanější a nebyl tak jednotvárně nezáživný, možná by to dotáhl snímek na více procent. Přitom začátek není nejhorší. Ale desetiminutový záběr na jedoucí kočár nebo přivazování dívky značí, že buď nezbyly na střihače peníze nebo to byl nějaký flákač. Do hororu to má daleko, neboť tam se snad mohl divák bát jen toho, kdy zas někdo promluví a jak příšerné bude to, co říká. A do erotiky? Kromě pár prsou, které dnes už vidíte i v běžné komedii vysílané v osm na všech stanicích, nebylo vidět nic, ani ty erotické scény nebyly pořádné. A polévání medem a krví a pak to slízávání zase žádná valná erotika na rok 2008 není. Trochu to spíš připomíná devadesátkové erotické filmy vysílané po půlnoci na Nově. Takže ani v tomto ohledu to nebylo dotažené. Vznikla z toho nějaká kaše, která není ničím. Jedině snad více než šedesáti minutovým utrpením. Ale diváka! ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Dedinské devy, majú hebkú pokožku, nestrápené namejkapované tváričky a pekne vyholené pohlavia. To nechcem brať ako kritiku, Simandl proste nevsádzal na realizmus, ale na erotičnosť ( a erektívnosť ). A to sa mu z časti aj podarilo. Ale brať to ako film, ako taký, ako zástancu svojho druhu, je to dno. ()

merigieren odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se těšil na bathory :-) a uzmul jsem něco jiného a odpudivého. V počátku mi to připadalo mírně divné, hlas velmi nepřirozený, děj zavánějící lesbickým pornem, po 20 minutách už jsem začal googlit a zjistil pravdu o tom to hnusu. Chvíli se na hezké holky jež se olizují a mažou dá koukat, ale časem to začne být nuda, když se k tomu přidá hudba za níž by autor zasloužil bolestivou smrt, vzniká odpad. Když už hodnotím, tak přidám několik postřehů: když by dali té mučednici pšestí do nosu, určitě by získali více krve než jejich způsobem, dále kočár zastaví náhodně u lesa a jako na potvoru tam je na stromě přivázaný kůl pro křižování. Tak a teď du rozdavat bany na DC :-) ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Bodavý hmyz ti ukáže, co je opravdová bolest.“ Jestli tohle má být typický příklad Simandlovy tvorby, pak je Arianin souboj naprostá pecka. Tento škvár nemá žádný příběh, jen sled natahovaných scének typu: prohlídka zajatkyň, koupání se, potírání se medem a sem tam nějaké hloupé lesbické SM hrátky. Pokud se už dialogy objeví, tak jsou stupidní a nedávají žádný smysl. Temná monotónní hudba je deprimující a dokáže řádně ztížit sledování. Děvčata jsou sice pěkná, ale nic nehrají, jen tupě stojí. I kdyby se byla bývala snažila, tak by je stejně kamera nedokázala ani pořádně zabrat. Tohle je naprosto zbabraný film, který navíc nudí. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama