Reklama

Reklama

Les Mémés cannibales

  • Francie Rabid Grannies (více)

Obsahy(1)

Na rezidenci dvou postarších dam dorazí jejich chamtivé příbuzenstvo. Když při společné večeři tyto dámy otevřou záhadný balíček, jsou okamžitě posednuty démony. Ovládány těmito tajemnými bytostmi se rozhodnou vypořádat se s hamižným zbytkem rodiny a nastává masakr v režii dvou babiček. (Chatterer)

Recenze (19)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Les mémés cannibales“ je snímek, který by rozhodně neměl zapadnout a zasloužil by si více pozornosti. Je to krásná ukázka toho, jak se v 80. letech natáčely horory, a to nejen ve spojených státech amerických, ale i v dalších zemích, které si troufli na pořádně hnusné gore a nebály se, že by to mohlo něco udělat s morálkou těch, co se budou na film dívat. Povedené, prostě povedené. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem srandovní béčko s naprosto retardovaným příběhem ale o to zábavnějším. Herci jsou stupidní ale to bylo naschvál, ten kněz byl strašně slizkej. Nicméně film se poměrně dlouho rozjíždí, a než se babky stanou posedlé tak to chvilku trvá. Nicméně masky jsou parádní a gore bylo slušné. Je to celkem dobrý film který potěšil mezi těma sračkama co jsem poslední dobou viděl. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela úlet, ale žádná bomba. Na první masakr si musíte nějakou chvíli počkat a s lítostí musim konstatovat, že ten je bohužel i to nejlepší, co se tu z gore vůbec objeví. Velký čas totiž zabírají teatrální výkony všech zúčastněných, panikaření a ukrývání se v několika místnostech rozlehlého sídla. Masky ale nepatří k nejhorším, je tu spousta záměrně vtipných momentů a morbidních nápadů (utržené dětské údy), takže těch 90 minut uteče poměrně svižně. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V druhej polovici 80. rokov nastal menší boom démonských hororov, vsádzajúcich na hrozivé masky a poriadnu porciu gore, vyvolaný úspechom Raimiho Evil Dead, rovnako ako jeho pokračovania. Typickým predstaviteľom tejto vlny bol Lamberto Bava s jeho Demons 1 a 2 (tie sa v tých dobách v našich končinách tešili rovnakej popularite ako spomínaný Evil Dead) či Black Sabbath, Američania prišli s kúskami ako Night of the Demons, The Unnamable, Pumpkinhead, Forever Evil, Demon Wind či Necromancer a reakcia spoločnosti Troma v podobe Rabid Grannies na seba nenechala dlho čakať. "Besniace babičky“ čo sa spustlej zábavy týka v ničom nezaostávajú za uvedenými filmami, z môjho pohľadu teda ide určite o "mňamku“. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výživná chuťovka pro fanoušky 80. let. Dědictví chtivé příbuzenstvo se sjelo na půvabný zámek uprostřed lesa, aby každý ze členů přesvědčil dobrácké tetičky, že právě on (ona) potřebuje největší podíl z jejich jmění. V momentě, kdy tetky posedne démon, nastane hodina pravdy, odplaty a masakru. Byť krev stříká, kusy těl létají vzduchem a vnitřnosti opouštějí svá místa, čekal jsem, od Tromy, ještě větší peklo. Ale vše je vynahrazeno vtipem, černým humorem, pěknými maskami a zdařilými efekty. A pro sprosté slovo se nejde daleko, a tak snad jen kromě dětí mluví všichni jako dlaždiči. A ono to nejen nevadí, ono je to přímo humorné! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama