Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Filmu na tohle téma už jsem pár viděl, ale proč se nepodívat znovu? Snímek nepřichází s nějak novými postupy, převratnou myšlenkou ani grandiózním vyvrcholením, jak tady mnozí asi očekávaly. Jenže je dobře natočený, koncept dobře postavený a prostě jsem se musel dodívat, jak to dopadne. Já jsem vcelku spokojený. A zajímavá je na závěru myšlenka, že stát se to u nás v ČR, tak Beyonce vyfásne minimálně nepřiměřenou obranu, nebo zabiti a pár let v chládku :)) ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(23.7.2009 DVDRip) skade nabrali to ze horror? priemerny thriller s dobrymi dvoma hlavnymi hercami.sice nie raz uz videny namet, ale s Ali Larter sa na to pozeralo veeelmi dobre.ona proste vie hrat zvodne mrchy.na zaciatku chybalo: inspirovane nie skutocnostami , ale heroes :-) . nic extra od toho necakajte, iba filmik na jeden nenarocny vecer. 50% ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Priemerný triler so slušným tempom, vytvorený na podklade tuctového nápadu, so scenárom, v ktorom sa občas objaví nelogická diera či nereálny výstup a ničím nevynikajúcimi výkonmi hercov, kde najmä u ženských predstaviteliek pri ich výbere zohral väčšiu úlohu ich vzhľad (a u Beyoncé aj známe meno), než ich herecké schopnosti (40%) ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Od tohodle filmu jsem nic nečekala, ale pak mě docela překvapil. Bylo to celkem napínavý a takový psycho prostě. Sice ve fázi, kdy byla Lisa v nemocnici jsem čekala, že se ukáže, že je všechno jinak. Myslela jsem, že nám řeknou, že je posedlej ten chlap nebo ta manželka, ale prostě tim, že režisér to nechal v tom, že Lisa je opravdu ta, která to celou dobu dělá, tak se z filmu stal prvoplánový snímek, což mě mrzelo, protože už nepřišel s žádným překvapením... což je škoda. Poslední scéna hodně přitažená za vlasy, jinak bych dala 4*, ale jelikož ten film dopadl jak dopadl a obecně je škoda, že tam chyběl takovej ten boom, kde si řeknete, COŽE? To není tak jak jsem si myslela? Ale jinak všichni tři herci, uplně super. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Noční můra všech ženatých mužů a splněný sen všech nezadaných. Zajímavě obsazený film s nevšedním dějem, který se ale ke konci až přehnaně moc snaží tlačit na thrillerovou pilu, čímž si kazí celkový dojem. Na druhou stranu kdo by nechtěl vidět, tak se rve Beyoncé s polonahou Ali Larter :)) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Když Sharon (Beyoncé) odjíždí z domu a telefonuje s Derekem (Idris Elba), ten se jí ptá na zapnutý alarm, přitom kamera zabírá vůz skrz čelní sklo a je vidět plná čára na silnici. Z následného záběru z ptačí perspektivy je však čára přerušovaná. (MrAldridge)
  • Derek Charles (Idris Elba) nosí hodinky značky Counterfeit Omega Speedmaster. (dyfur)

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama