Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nestačí se jenom přestat převlékat do latexových kostýmů prdících tlouštíků…..na návrat mezi hollywoodskou smetánku je potřeba trochu víc, než reinkarnace již použitých příběhů (Lhář, lhář, Klik - život na dálkové ovládání a jiné) založená na plastickém obličeji hlavního hrdiny. Eddie Murphy, zaplať pánbůh, překonal období trapných snímků, bohužel se momentálně ocitl v období snímků zbytečných. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co může člověk dělat, když zjistí, že jeho život se z minuty na minutu propojil s jedním zvláštním stromem a že s každým proneseným slovem je tento člověk blíže smrti? Přesně s tímto námětem přichází toto komediální drama, které se mimo jiné zamýšlí i nad tím, jestli je pro život dobré nosit v sobě nevyřešenou zlobu z minulosti. Eddie Murphy je z mého pohledu velice rozporuplný herec, nikdy mi nijak výrazně nevadil, ale zároveň mě ani nikdy nedokázal nějak oslovit. A nějak úplně nevím, zda se tvůrcům tohoto filmu vyplatila sázka právě na tohoto herce. Tenhle film je hodně o hledání sebe sama, o odpuštění a o tom, jak změnit svůj život. A když už bych měl za úkol obsadit hlavní roli v tomto filmu nějakým hercem, tak o Eddiem Murphym bych snad ani neuvažoval. V rámci možností to hraje obstojně, ale tato zajímavá látka by si zasloužila někoho, kdo zvládá i náročnější role, to je asi největší kámen úrazu v tomto filmu. Nicméně i tak to byl zajímavý film a především za ten zajímavý děj si zaslouží alespoň průměrné hodnocení, a z toho důvodu uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Verbal mě překvapuje.. totální sračce v podobě Die Hard 5 (a není to jediný případ), kdy se z kultu stala směšná sračka, div nepěje ódy a zcela jasně vyhlížející odpočinkovou a nenáročnou komedii hodlá shodit do filmového dna a ještě níž. Irituje mě, když někdo vyzdvihuje nadhled na místech, kde nemá co dělat a v místech, kde je nadhled zapotřebí a očekává se, pro něj nemá pochopení a za každou cenu si hodlá masírovat své kritické chtíče. Osobně Eddieho filmy nijak nesleduji, není to můj šálek kávy, ale toho čokoládovýho sympaťáka mám i tak rád. Naprosto standartní věc, která neurazí, když nečekáte nového Oskara. Po dlouhé době jsem totiž viděl film, kde nelítají končetiny, nestříká krev a humor není fekální. Povedená oddechovka. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Film s nádherným námětem a krásně myšleným příběhem... Ale Eddie Murphy, to je jedna z největších hereckých katastrof a do takovýchto emocionálních filmů by se pouštět neměl, protože na to prostě a jednoduše nemá. Ať si zůstane u svého Norbita a Zamilovaného profesora a tohle ať nechá hercům! Svými trapnými obličeji a humorem z toho udělal totální frašku... Být tam jiný hlavní představitel, který umí, mohlo to podle mě dopadnou víc než perfektně, ale takhle? Murphy mě prostě naštval... Být to čisté drama, mohlo mít snad i červené hodnocení, ale takhle... Vtipy mě ve většině případů vyloženě obtěžovaly... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Tisíc slov jsem se hodně těšil. Hlavně proto, že mám Eddieho rád a říkal jsem si, že tenhle film by mohl být trošičku solidnější, než jeho poslední kousky. Taky že je, není to úplně to pravý ořechový. Příběh je dost básničkovej. Celý to má hrozně zvláštní atmosféru. Jakmile ale Eddie přestane mluvit, začne film docela hezky gradovat a za závěr si ty tři hvězdy podle mě zaslouží. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama